2013-01-20 09:34:29
Φωτογραφία για ΟΛΤΡΑ : ΘΑ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
Θετικός στο ενδεχόμενο να αναλάμβανε τον πάγκο του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ο Χοσέ Λουίς Όλτρα, τονίζοντας όμως ότι ακόμα δεν έχει έρθει κανείς σε επαφή μαζί του.

Ο Ισπανός τεχνικός βρίσκεται στην λίστα των υποψηφίων για να αντικαταστήσεις τον Λεονάρντο Ζαρντίμ στο «τιμόνι» των πρωταθλητών, λέγοντας μεταξύ άλλων πως αυτή στιγμή ξεκουράζεται και περιμένει την κατάλληλη πρόταση, ενώ μίλησε και για την επικοινωνία που είχε πέρυσι με τον Κοβάσεβιτς.

«Προσωπικά δεν έχει έρθει σε επαφή μαζί μου κανείς από τον Ολυμπιακό», δήλωσε αρχικά ο Όλτρα στον «Γαύρο» και πρόσθεσε: «Αυτή τη στιγμή ξεκουράζομαι μετά από την θητεία μου στην Λα Κορούνια και περιμένω μία καλή ευκαιρία. Η αλήθεια είναι ότι πέρυσι είχα μιλήσει με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς για τον Ολυμπιακό, αλλά τώρα δεν έχει γίνει κάτι».

Σχετικά με το ενδεχόμενο να ερχόταν στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό, ο 43χρονος τεχνικός είπε πως: «Σίγουρα θα με ενδιέφερε η προοπτική του Ολυμπιακού. Πρόκειται για την πιο σημαντική ομάδα στην Ελλάδα, ένα κλαμπ που κάθε χρόνο αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ και μπορεί κανείς μαζί της να κερδίσει πολλά πράγματα και να φανεί η δουλειά του».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ