2013-01-19 19:16:07
Φωτογραφία για ΜΕΓΙΕΡΙ : ΝΙΚΗ ΜΕ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Ο Μπάλας Μέγιερι σε τηλεοπτική του συνέντευξη στη NOVA υποστήριξε ότι... χρέος των παικτών του Ολυμπιακού είναι να παίξουν ελκυστικό ποδόσφαιρο την Κυριακή κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά ο Μπάλας Μέγιερι είπε:

«Δεν αγωνιστήκαμε καλά και δεν ήταν η καλύτερη μας εμφάνιση με την Καβάλα σε καμία περίπτωση. Την Κυριακή όμως έχουμε ένα άλλο παιχνίδι με τον ΠΑΣ και είναι μια καλή ευκαιρία να αγωνιστούμε καλά και να δείξουμε στους οπαδούς μας πως διαθέτουμε την ποιότητα και πως δεν υπάρχει καμία κρίση στην ομάδα. Με αυτό τον τρόπο θα το δηλώσουμε ξεκάθαρα.

Εγώ απλά έκανα την δουλειά μου με την Καβάλα. Έπρεπε να είμαι εκεί. Στα τελευταία δύο ματς δεν δεχτήκαμε γκολ και αυτό δίνει αυτοπεποίθηση στον τερματοφύλακα. Είναι κάτι που μπορεί να σου δώσει περισσότερη ώθηση προς τα εμπρός. Τις πιο πολλές φορές οι μικρότερες ομάδες έρχονται στο γήπεδο μας για να πάρουν τον πόντο και να χτυπήσουν στην αντεπίθεση. Σ' αυτά τα ματς πρέπει να προσπαθείς συνεχώς και φυσικά το ιδανικό είναι να σκοράρεις στα πρώτα λεπτά.

Αυτό ανοίγει το ματς, αλλά αν δεν σκοράρεις πρέπει να συνεχίζεις και να προσπαθείς συνεχώς. Έτσι παίρνεις τους τρεις πόντους και τη νίκη. Στην ομάδα γνωρίζουμε πως για την ώρα δεν βρισκόμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Έχουμε ένα ματς την Κυριακή και πρέπει να αποδώσουμε καλά, για να ανταποδώσουμε στον κόσμο κάτι καλό, αφού έρχονται στο γήπεδο να δουν καλό ποδόσφαιρο. Πρέπει να πάρουμε το τρίποντο με έναν ελκυστικό τρόπο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ