2013-01-19 08:45:05
Φωτογραφία για Συγκέντρωση ενάντια στα χαράτσια στο Αγρίνιο
Διαμαρτυρία έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ στο Αγρίνιο, θα πραγματοποιήσει σε λίγες μέρες η Επιτροπή Αγώνα του Αγρινίου, με την συμμετοχή συνδικαλιστών Σωματείων της περιοχής

Η κινητοποίηση τώρα βρίσκεται σε φάση οργάνωσης όπως φαίνεται και αναμένεται να ανακοινωθεί η ώρα και μέρα της υλοποίησης της

"Το ηλεκτρικό ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Επιτροπής:

Οι βάρβαρες πολιτικές του μνημονίου οδηγούν τους εργαζόμενους και την πλειονότητα της κοινωνίας στην εξαθλίωση. Ξεζουμίζουν το λαό για να πληρώσουν τους τοκογλύφους δανειστές, να ενισχύουν τις τράπεζες και να δίνουν ασυλία στα κέρδη των καπιταλιστών. Απαλλάσσουν τις μεγάλες ιδιοκτησίες από το χαράτσι και παρέχουν φθηνότερο ηλεκτρικό ρεύμα στους μεγαλοβιομήχανους.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ αντιδρά...και καλεί τα σωματεία, τους επαγγελματικούς συλλόγους, το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου, να πάρουν θέση και να στηρίξουν έμπρακτα τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους ανέργους.


Να οργανωθεί άμεσα παλλαϊκή διαμαρτυρία ενάντια στην εξοντωτική αύξηση στο ηλεκτρικό ρεύμα έξω από τα γραφεία της Δ.Ε.Η!!!

Να καταργηθεί το χαράτσι!!! Δεν θα υποθηκεύσουμε τα σπίτια μας για ένα άδικο, φορομπηχτικό, εξοντωτικό μέτρο!!!

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων ,των μικρών εμπόρων απο κοινού με όλους όσους πλήττονται ,να αναλάβουν δράση τώρα απαιτώντας:

• Καμία αύξηση στο ηλεκτρικό ρεύμα!!!

• Κανένα χαράτσι!!!Οχι στην υπεξαίρεση χρημάτων του ρεύματος για το χαράτσι!!!

• Δωρεάν κιλοβατώρες στα νοικοκυριά, στους άνεργους, στους χαμηλόμισθους, στους χαμηλοσυνταξιούχους!!!

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ενάντια στα χαράτσια, την ακρίβεια, την εξαθλίωση!!"

Υπάρχει απόφαση συμμετοχής από το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Αγρινίου και την Δευτέρα η Επιτροπή ελπίζει σε αποφάσεις από Σύλλογο Δασκάλων Αγρινίου -Θέρμου και τη Β ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας.

Στα σωματεία της εκπαίδευσης θα συζητηθεί το θέμα τη Δευτέρα. Εφόσον εξασφαλιστεί η συμμετοχή κλάδων εκτός ΣΕΝΑ θα οργανωθεί η πλατύτερη δυνατή προπαγάνδιση της συγκέντρωσης. Την κινητοποίηση στηρίζει με δήλωση του και συμμετοχή στην καμπάνια ,ο πρόεδρος Νοσοκομειακών Γιατρών Αιτωλ/νίας, Β.Κωστάρας.

Πηγή: agriniopress
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ