2013-01-19 08:30:05
Φωτογραφία για «Είναι άδικο για τους υπόλοιπους...»
Αρκετό «ντόρος» δημιουργήθηκε τις τελευταίες ώρες στην ΑΕΚ με τη συμμετοχή ή όχι του Γιάννη Κοντοέ κόντρα στον Άρη και ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος τόνισε στον συμπαίκτη του πως θα πρέπει να αποφασίσει τι θέλει.

«Θέμα» από το πουθενά δημιουργήθηκε για μία ακόμα φορά στην Ένωση, με αφορμή έναν παίκτη που έχει ήδη καταθέσει προσφυγή και βρίσκεται ουσιαστικά εκτός ομάδας. Η επιθυμία του Λίνεν να συμπεριλάβει στα πλάνα του ενόψει Άρη τον Κοντοέ επέφερε έντονες αντιδράσεις στα αποδυτήρια της Ένωσης, με τον Κωνσταντόπουλο να αποτυπώνει στα λόγια του και την συνολική άποψη των παικτών.

«Δεν βοηθάς έτσι, μόνο με ένα ματς. Εσύ μπορεί να φύγεις τη Δευτέρα. Εμείς έχουμε άλλα 12 ματς για να σώσουμε την ομάδα. Εμείς δεν φύγαμε, όλοι είχαμε τα ίδια προβλήματα, αλλά μείναμε εδώ να βοηθήσουμε. Δεν φύγαμε. Είναι άδικο για όλα τα παιδιά αυτό που συμβαίνει. Σε θέλουμε, είσαι σημαντικός για την ΑΕΚ, αλλά έτσι όπως είναι η κατάσταση αυτή τη στιγμή δεν γίνεται», είπε αρχικά ο εκ των αρχηγών της Ένωσης στον Κοντοέ, για να προσθέσει πως:


«Μακάρι να τα βρεις με την διοίκηση και να σ' έχουμε μαζί μας μέχρι το τέλος. Να παλέψουμε όλοι μαζί. Δεν είναι δυνατό ενώ έχεις κάνει προσφυγή να παίξεις ένα ματς και μετά να μείνεις ελεύθερος. Έτσι κι αλλιώς δεν αποφασίζουμε εμείς. Η διοίκηση και ο προπονητής αποφασίζουν. Εμείς λέμε την γνώμη μας. Πάντως είναι αντιφατικό από τη μία να έχεις δικαστική διαμάχη και από την άλλη να παίζεις».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Αντώνης Πετρόπουλος, που είπε στον Κοντοέ ότι: «Εγώ είμαι λίγο καιρό στην ομάδα αλλά αν θες τη γνώμη μου, βλέπω πως χαλάνε οι ισορροπίες. Το σωστό είναι να τα βρεις με τη διοίκηση και να είμαστε όλοι μαζί για να πετύχουμε το στόχο μας».

πηγή: gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ