2013-01-18 21:32:07
Φωτογραφία για Το λευκό πουκάμισο: Φόρεσέ το από το πρωί μέχρι το βράδυ
Κλασικό και σκέτο ή πιο «στολισμένο», θηλυκά ρομαντικό ή σε αντρική γραμμή, το λευκό πουκάμισο είναι ένα ρούχο που πάντα θα μπορείς να συνδυάζεις με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους.

Από τα κομμάτια στα οποία αξίζει να επενδύσεις τώρα που ξεκινούν οι εκπτώσεις, καθώς ποτέ δεν θα βγει εκτός μόδας. Και από τα λίγα ρούχα που ανάλογα με το styling μπορεί να είναι από πολύ χαλαρό μέχρι πολύ βραδινό.

Η λογική λευκό πουκάμισο-ντένιμ παντελόνι ή λευκό πουκάμισο-κοστούμι είναι μια τέλεια πρωινή εμφάνιση και για το γραφείο, αλλά το ίδιο ακριβώς ρούχο μπορεί να φορεθεί με μια pencil φούστα και να δείξει πολύ πιο βραδινό -ή ακόμα να φορεθεί μέσα από ένα στράπλες δερμάτινο φόρεμα και να του δώσει εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα.

Έχε πάντα στο μυαλό σου πως όταν το φοράς μέσα από ένα πιο βραδινό στενό ρούχο –το δερμάτινο φόρεμα που λέγαμε, για παράδειγμα, ή μια μαύρη ολόσωμη φόρμα με τιράντες- καλό είναι να είναι και αυτό σε στενή γραμμή και από μαλακό ύφασμα ώστε να μην διαγράφει άσχημα.


Όσο πιο απλό, τόσο πιο ευκολοσυνδύαστο, αλλά ακόμα και αυτά με περίτεχνους γιακάδες και φιόγκους ή με κάποια ρομαντική λεπτομέρεια μπορούν να συνδυαστούν ποικιλοτρόπως και να δημιουργήσουν μια γοητευτική αντίθεση με πιο «σκληρά» κομμάτια όπως ένα δερμάτινο skinny παντελόνι ή ένα εντελώς απλό ανδρικού στυλ παντελόνι.

Το λευκό τοπ (πουκάμισο στην περίπτωσή μας) φωτίζει το πρόσωπο και παράλληλα ένα πιο σκοτεινό λουκ, αφού ο συνδυασμός με μαύρα και γκρι ανθρακί είναι από τους πιο κομψούς και διαχρονικούς.

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Previous

Ζένια Σώρου

http://www.faysbook.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ