2013-01-18 21:22:04
Φωτογραφία για Η Ελένη Φουρέϊρα και ο μάνατζερ... δεσμοφύλακας
Πόσο μεγάλη σταρ μπορεί να είναι η Φουρέϊρα; Πόσο για να την έχει ο μάνατζερ της τόσο… αποκλεισμένη από τον υπόλοιπο κόσμο αλλά και να ελέγχει κάθε της κίνηση; Μαθαίνω λοιπόν πως ο Γιώργος Αρσενάκος-που την έχει αναλάβει και «στήσει» εξ ολοκλήρου-εξετάζει κάθε της κίνηση. Που θα πάει, με ποιόν θα μιλήσει, που θα φωτογραφηθεί.

Μάλιστα από τότε που άρχισαν να συνεργάζονται έχει «παγώσει» κάποιες εμφανίσεις της με άλλους καλλιτέχνες καθώς τους θεωρεί «δεύτερους» για εκείνη. Αυτό συμβαίνει και με τις εξόδους της καθώς ο αυστηρός μάνατζερ της απαγορεύει να πηγαίνει σε μέρη ή σε σχήματα που τα θεωρεί εκείνος «λαϊκά».

Δηλαδή σε κάνα Μέγαρο μόνο θα τη δούμε ή στη Λυρική σκηνή…. Η ίδια πάντως δεν το ευχαριστιέται ιδιαίτερα. Όχι πως κάποια στιγμή και εκείνη δεν το σήκωσε τον αμανέ, αλλά επειδή είναι κορίτσι έξω καρδιά και εκτιμά όλους τους συναδέλφους της, θα πήγαινε παντού και θα έκανε αυτό που γούσταρε! Έλα όμως που όταν θέλεις να κάνεις καριέρα πρέπει να κάνεις και θυσίες… Έτσι η Φουρέϊρα ακολουθεί κατά γράμμα τις συμβουλές του Αρσενάκου, που τη θέλει με συγκεκριμένο προφίλ.


Μόνο που καμία φορά αυτά γυρίζουν μπούμερανγκ γιατί ούτε καμία Μαρινέλλα είναι-ούτε θα γίνει και ποτέ-αλλά ούτε και ο κόσμος που την θαυμάζει τρώει κουτόχορτο. Θα καταλάβει το «παγωμένο» στιλάκι της και θα την κάνουν με ελαφρά. Και είναι η κρίμα τώρα που είναι και στα πάνω της… Γιατί όσο και να βοηθάει ένας μάνατζερ, τον πρώτο λόγο έχει πάντα ο καλλιτέχνης. Και αυτοί που έγιναν ΜΕΓΑΛΟΙ δεν είχαν κανέναν να τους ελέγχει την κάθε τους κίνηση.

Πηγή: nasosblog
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ