2013-01-18 19:11:35
Φωτογραφία για Κύπελλο με την... υπογραφή ΟΤΕ!
Έναντι 7.5 εκατομμυρίων ευρώ, το Κύπελλο Ελλάδος θα βρίσκεται στην συχνότητα του ΟΤΕ TV για τα επόμενα τρία χρόνια, όπως ενημέρωσε η ΕΠΟ.

Το ζήτημα σχετικά με τα τηλεοπτική δικαιώματα τέθηκε σε ψηφοφορία και μειοψήφησαν τα τρία προερχόμενα μέλη από την Σούπερ Λίγκα, δηλαδή οι Βρύζας, Κομπότης και Πουλινάκης, στηρίζοντας την NOVA. Βέβαια, ο ΟΤΕ ήταν εκείνος που... νίκησε και με 7.5 εκατομμύρια ευρώ θα έχει τα δικαιώματα του Κυπέλλου για την επόμενη τριετία, 2013-2016.

Η ΕΠΟ, ως τώρα τουλάχιστον, δεν εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση αλλά ενημέρωσε τους εκπροσώπους του Τύπου με το εξής e-mail: «Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ αποφάσισε κατά πλειοψηφία, μειοψήφησαν οι εκπρόσωποι της Super League, να κάνει δεκτή την πρόταση της εταιρείας Media Bold και να της παραχωρήσει για την περίοδο 2013-2016 τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδας».

Από κει και πέρα, και όσον αφορά την πρόταση από την NOVA, απορρίφθηκε, καθώς σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η ΕΠΟ, η προσφορά της ήταν χαμηλότερη ενώ δεν είχε καταθέσει εγγυητική επιστολή. Πάντως, το κανάλι της Κάντζας δεν παρατάει την «μάχη» και ξεκαθάρισε πως θα χρησιμοποιήσει όλα τα ένδικα μέσα, θεωρώντας πως ο διαγωνισμός δεν έγινε όπως θα έπρεπε.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ