2013-01-18 19:03:09
Φωτογραφία για 5 προορισμοί για το Γενάρη
Αν δεν είστε από τους τυχερούς που συνδυάζουν Χριστούγεννα και διακοπές, τότε ο Γενάρης είναι ο μήνας σας. Αν και δεν υπάρχουν πια στολισμένα δέντρα και οι φαντασμαγορικές φιέστες της νέας χρονιάς έχουν περάσει, υπάρχουν πιο σημαντικοί λόγοι για να ταξιδέψετε: συγκριτικά πολύ χαμηλότερες τιμές, λιγότεροι τουρίστες και μοναδικά φεστιβάλ.

Σκωτία: Για τις παραδοσιακές γιορτές

Ένα από τα πιο ασυνήθιστα φεστιβάλ πραγματοποιείται στο Shetland, μια από τις πιο απομακρυσμένες περιοχές της Βρετανίας. Γιορτάζεται η επιρροή των Βίκινγκς στα νησιά, με μια πομπή από ντόπιους που φορούν πανοπλίες και κρατούν αναμμένους πυρσούς και κορυφώνεται με το κάψιμο ενός πλοίου. Φέτος πραγματοποιείται στις 29 Ιανουαρίου.

Μαλδίβες: Για τον τέλειο καιρό

Είναι ο ιδανικός προορισμός για όσους θέλουν να κάνουν ένα μικρό διάλειμμα από το χειμώνα. Ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος είναι οι ξηρότεροι μήνες με ελάχιστες πιθανότητες βροχής και οι θερμοκρασίες παραμένουν περίπου στους 20ο Cs μέρα και νύχτα. Και επιπλέον είναι το ταξίδι τώρα είναι πιο οικονομικό από κάθε άλλη εποχή του χρόνου.


Άλπεις: Για το σκι

Αυτή η εποχή είναι η καλύτερη για να ευχαριστηθείτε το σκι, αφού τα βουνά έχουν δει σημαντικές χιονοπτώσεις παρέχοντας στους σκιέρ και snowboarders τις καταλληλότερες συνθήκες χιονιού. Επίσης δεν υπάρχει συνωστισμός των εορτών στα λιφτ και στις πίστες. Όσους θα συναντήσετε τώρα στις χιονισμένες βουνοπλαγιές, είναι εκεί για τον ίδιο λόγο που είστε και εσείς.

Βιέννη: Για το χορό

Η εκλεπτυσμένη αυστριακή πόλη της Βιέννης φιλοξενεί πάνω από 450 χορούς φέτος για τον εορτασμό του καρναβαλιού. Η πόλη του βαλς θα περάσει πάνω από 2000 ώρες χορεύοντας. Κι αν το βαλς δεν είναι του γούστου σας, μην ανησυχείτε. Η Βιέννη έχει προνοήσει.

Κίνα: Για το Φεστιβάλ Πάγου και Χιονιού

Η πόλη του Χαρμπίν, στην Κίνα, φιλοξενεί το εντυπωσιακό Διεθνές Φεστιβάλ Πάγου και Χιονιού από τις 5 Ιανουαρίου έως τις 5 Φεβρουαρίου. Την παράσταση κλέβουν τα υπερμεγέθη γλυπτά από πάγο που αναπαριστούν από τις Πυραμίδες της Γκίζας έως το Σινικό Τείχος της Κίνας. Το φεστιβάλ περιλαμβάνει επίσης μια σειρά από χειμερινές δραστηριότητες, όπως σκι, έλκηθρο, χειμερινή κολύμβηση και μια έκθεση με φανάρια από πάγο.

Kείμενο: http://www.touristorama.com/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ