2013-01-18 12:45:01
Φωτογραφία για Κύπρος:Ανασταίνουν νεκρούς για να... ψηφίσουν!
Είναι δυνατόν  να ψηφίζουν νεκροί; Διερωτάται ο πατέρας του εκλείποντoς Γιώργου Αλεξάνδρου, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε ηλικία 18 ετών σε τροχαίο δυστύχημα.

Τα επιτελεία στην προσπάθειά τους να κερδίσουν όσο το δυνατόν περισσότερους ψήφους, φαίνεται να ανοίγουν πληγές, με τηλεφωνήματα σε σπίτια οικογενειών που έχασαν μέλη τους.

Το SigmaLive, δέχθηκε καταγγελίες από πολίτες οι οποίοι εκφράζουν την αγανάκτηση τους, για τα ενοχλητικά τηλεφωνήματα των επιτελείων που ψάχνουν την αιτία γιατί τα μέλη τους- που είναι νεκρά – δεν ψηφίζουν.

Ο Κωστάκης Αλεξάνδρου, καταγγέλλει ότι είναι η δεύτερη φορά που δέχεται τηλεφώνημα από επιτελείο υποψηφίου το οποίο διερωτάται γιατί ο γιός του δεν ψηφίζει.

 «Έλαβα ένα τηλεφώνημα από πρόσωπο μέλος επιτελείου υποψηφίου για τις προεδρικές εκλογές και με ρωτούσε γιατί δεν ψηφίζει ο γιός μου. Συγχύστηκα, θύμωσα και απάντησα: “Είναι δυνατόν να ψηφίζουν οι νεκροί;»

Ο κ. Κωστάκης Αλεξάνδρου εξέφρασε την αγανάκτησή του στο SigmaLive, αναφέροντας ότι ο γιός του απεβίωσε εδώ και 13 χρόνια σε τροχαίο δυστύχημα, όταν ήταν 18 ετών.

Τόνισε ότι είναι απάνθρωπο να λαμβάνουν οικογένειες τέτοιου τύπου τηλεφωνήματα τα οποία αναστατώνουν γονείς που έχουν χάσει τα παιδιά τους.

 «Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό, και θα πρέπει τα κόμματα να είναι πολύ προσεκτικά αφού εγώ κατέθεσα όλα τα έγγραφα που απαιτούνται για την γνωστοποίηση του θανάτου του παιδιού μου στα όργανα της Κ.Δ». 
tosokaki.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ