2013-01-18 08:19:53
Φωτογραφία για Προτείνουν προπονητές στον Ολυμπιακό!
Η δυσαρέσκεια που υπάρχει στον Ολυμπιακό για την εικόνα της ομάδας δεν έχει αφήσει εκτός... στόχου και τον Ζαρντίμ, τη στιγμή που ήδη έχουν φτάσει οι προτάσεις των μάνατζερ για προπονητή Οι συνεχόμενες άσχημες εμφανίσεις των πρωταθλητών, έχουν φέρει στα... σχοινιά και τον Πορτογάλο τεχνικό, το έργο του οποίου πλέον θα κρίνεται από αγωνιστική σε αγωνιστική.

Το μήνυμα εξάλλου που έστειλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης με την χθεσινή του επίσκεψη στο Ρέντη ήταν σαφές και αυτό θέλει να δει είναι άμεση αλλαγή της αγωνιστικής εικόνας των Πειραιωτών. Σε περίπτωση βέβαια που δεν συμβεί κάτι τέτοιο, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τις εξελίξεις.

Οι μάνατζερ πάντως βλέποντας την κατάσταση που επικρατεί στον Ολυμπιακό και γνωρίζοντας η ισπανική αγορά «αρέσει» στην διοίκηση του συλλόγου, ήδη έχουν φέρει τις πρώτες προτάσεις τους σύμφωνα με τον «Γαύρο». Συγκεκριμένα μεταξύ των ονομάτων που προτάθηκαν στους «ερυθρόλευκους» είναι αυτά των Όλτρα, Μίτσελ και Θιγάντα.


Όσον αφορά τον πρώτο, ήταν αυτός που «ανέβασε» την Λα Κορύνια στην Πριμέρα Ντιβιζιόν την περσινή σεζόν, η συνέχεια ωστόσο δεν ήταν ανάλογη κι έτσι τον περασμένο Δεκέμβριο απολύθηκε. Ο Μίτσελ αποχώρησε από τον πάγκο της Σεβίλλης πριν από μερικές μόνο ημέρες, αφού η ομάδα του πήγαινε από το κακό στο χειρότερο.

Για τον 50χρονο πάντως τεχνικό είχε ενδιαφερθεί και το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός. Σχετικά με τον Θιγάντα βρίσκεται στην β' ομάδα της Μπιλμπάο, αλλά στις τάξεις των «ερυθρολεύκων» έχει αρκετούς υποστηρικτές, με πρώτο και καλύτερο τον Λορένθο, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στην Οσασούνα.
gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ