2013-01-18 08:11:03
Φωτογραφία για Εκπτώσεις: Σε ποια κομμάτια να επενδύσετε
Οι εκπτώσεις ξεκίνησαν! Και παρ' ότι δεν σας περισσεύουν πολλά χρήματα, αυτά τα κραυγαλέα -60%, -70% θα σας παρασύρουν μέσα στα εμπορικά καταστήματα.

Για να μην αγοράσετε τελικά πράγματα που δεν σας χρειάζονται, κάντε ένα μίνι οδηγό «must» αγορών για τις εκπτώσεις.

Το παλτό: Στα πανωφόρια θα βρείτε τις μεγαλύτερες εκπτώσεις και αξίζει να επιλέξετε ένα παλτό, ακόμα και δερμάτινο, που θα μπορείτε να φορέσετε και την επόμενη φορά. Προτιμήστε ένα μαύρο / καφέ/ σκούρο μπλε ή ταμπά παλτό που είναι και κλασικό και μοδάτο. Μην ξεχνάτε πως το παλτό αφήνει την πρώτη εντύπωση σε όποια εμφάνιση κι αν κάνετε.

Οι μπότες: Εννοείται πως πρέπει να επενδύσετε σε ένα ζευγάρι δερμάτινες μπότες. Χαμηλές ή με λίγο τακούνι, οι μαύρες/ ταμπά μπότες θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε όλη τη διάρκεια του χειμώνα. Αντίστοιχα, μπορείτε να επενδύσερτε σε ένα μποτίνι (ψηλό για τις βραδινές σας εμφανίσεις) ή σε ένα μποτάκι μοτοσικλετιστή με τρουκς και γατζάκια που είναι super trendy Το πουλόβερ: Κασμιρένιο ή μάλλινο, το πουλοβεράκι είναι ευκολοφόρετο και οι εκπτώσεις σας βοηθούν να το αγοράσετε ένα. Διαλέξτε το χρώμα που σας κολακεύει και το κόψιμο που σας ταιριάζει (ζιβάγκο, με ανοιχτά μανίκια νυχτερίδας, πόντζο ή απλά μια μάλλινη ζακέτα).


Η τσάντα επένδυση: Στις εκπτώσεις θα βρείτε ακόμα και την πιο ακριβή τσάντα με μια γενναία έκπτωση. Επιλέξτε εκείνη που πιστεύετε πως θα σας βολέψει περισσότερο. Δηλαδή, είναι καλύτερο να προτιμήσετε μια καθημερινή τσάντα που να μπαίνει στον ώμο παρά ένα clautch τσαντάκι που θα κρατήσετε σε μία ή δύο κοσμικές εμφανίσεις. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ