2013-01-18 08:03:47
Φωτογραφία για Μικρό «καλάθι» για Γκέκα, Κυργιάκο
Το πάθημα με την απώλεια του Τζιμπρίλ Σισέ, φαίνεται πως έγινε μάθημα στον Παναθηναϊκό, που πλέον κρατάει χαμηλούς τόνους τόσο για τον Φάνη Γκέκα, όσο και για τον Σωτήρη Κυργιάκο.

Όνειρο ήταν και... πάει ο «Τζιμπρίλιαντ» για το Τριφύλλι, ωστόσο η σιγουριά που εξέφραζε όλο αυτό το διάστημα η διοίκηση της ομάδας για την έκβαση της υπόθεσης, έφερε στο τέλος και την ίδια να είναι εκτεθειμένη, αφού ήταν αδύνατο να κοντράρει μία πρόταση όπως αυτή της ομάδας του Κατάρ.

Οι «πράσινοι» στρέφουν πλέον την προσοχή τους στις άλλες μεταγραφικές τους υποθέσεις, οι οποίες και πάλι όμως, μόνο εύκολες δεν είναι. Για την γραμμή κρούσης ο Φάνης Γκέκας φαίνεται πως είναι ο διακαής στόχος και οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή μαζί του.

Ο διεθνής στράικερ βέβαια δήλωσε στο sportdog.gr πως «αν με θέλουν πραγματικά, δεν έχω πρόβλημα να έρθω», ανοίγοντας... ορθάνοιχτες πόρτες για πιθανό deal, το οποίο πάντως φαντάζει ιδιαίτερα δύσκολο. Για τον παίκτη εξάλλου, λέγεται στην Τουρκία ότι βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με ομάδα της γειτονικής χώρας, σύμφωνα με το «Goal».


Σε ό,τι αφορά τον Κυργιάκο, πρόκειται για μία επίσης πολύ δύσκολη περίπτωση και ο λόγος δεν είναι άλλος από το οικονομικό. Οι απαιτήσεις του υψηλόσωμου στόπερ φαντάζουν... δυσθεώρητες από τους «πράσινους» αυτή την εποχή, τη στιγμή που δεσμεύεται ακόμα με συμβόλαιο με την Βόλφσμπουργκ.

Οι 600.000 ευρώ άλλωστε που έχει λαμβάνειν μέχρι το τέλος της σεζόν από τους «λύκους», θεωρείται αδύνατο να καλυφθούν από τον Παναθηναϊκό και η πιθανή συμφωνία θα μπορούσε να επιτευχθεί μόνο στο ενδεχόμενο που η γερμανική ομάδα κάλυπτε το μεγαλύτερο μέρος αυτού του ποσού.
gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ