2013-01-17 15:53:59
Φωτογραφία για Αναγνώστης καταγγέλλει τα ΕΛ.ΤΑ
Εικόνες βγαλμένες από μία άλλη εποχή αποτελούν καθημερινότητα για τους κατοίκους του Φιλύρου και των Πεύκων του Νομού Θεσσαλονίκης, όπου αφενός μεν δεν λειτουργούν καταστήματα διανομής των ΕΛΤΑ, αφετέρου υπάρχει εκρηκτική πληθυσμιακή άνθηση με αποτέλεσμα χιλιάδες κάτοικοι του Φιλύρου και των Πεύκων να ταλαιπωρούνται καθημερινά.

Αποτέλεσμα είναι να χάνονται ειδοποιητήρια για συντάξεις, εμβάσματα, φάκελοι με σημαντικά έγγραφα και λογαριασμοί ΔΕΚΟ, πολλοί από τους οποίους δεν παραλήφθηκαν ποτέ και οι καταναλωτές βρέθηκαν με κομμένο τηλέφωνο και ρεύμα.

Η κατάσταση που επικρατεί έχει εγείρει τις έντονες αντιδράσεις των 10.000 θιγόμενων κατοίκων του Φιλύρου αλλά και του δήμου Χορτιάτη, ο οποίος, παρά τις επανειλημμένες ενοοχλήσεις προς τα ΕΛΤΑ, δεν βρήκε ανταπόκριση. 

“Ζούμε καταστάσεις της δεκαετίας του ’50 και αυτό για μια περιοχή με τέτοια ανάπτυξη είναι απαράδεκτο”


Σχετική ερώτηση είχε γίνει το 2008 στον τότε Υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών και νυν Υπουργό Μακεδονίας Θράκης κο Καράογλου, όπου μπορείτε να δείτε και την απάντηση που είχε δώσει τότε.

Όπως φαίνεται το πρόβλημα διαιωνίζεται εδώ και χρόνια χωρίς κάποιος να μπορεί  να δώσει λύση στο τεράστιο αυτό πρόβλημα των δυο αυτών διαμερισμάτων.

Και ερωτώ Επιτέλους κύριοι των ΕΛ.ΤΑ, των Δήμων, των Υπουργείων ...τι κάνετε για την απαράδεκτη αυτή κατάσταση;

Ως πότε θα ψάχνουμε τα γράμματά μας στο ΚΑΠΙ και σε άλλες γειτονιές;

Δεν δικαιούμαστε 10.000 κάτοικοι ένα μόνιμο ταχυδρομείο, κύριοι των ΕΛ.ΤΑ;

Ένας αγανακτισμένος κάτοικος Φιλύρου
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ