2013-01-17 13:56:08
Φωτογραφία για Αντώνης Σρόιτερ - Ιωάννα Μπούκη Έκλεισαν έναν χρόνο μαζί!
Εκείνος, εξαιρετικός επαγγελματίας, άψογος στη δουλειά του και σε συνεχή ανοδική πορεία. Εκείνη, ένα κορίτσι με πείσμα κι ευαισθησίες, που προσπαθεί με τις δικές της δυνάμεις να χτίσει το μέλλον της. Συναντήθηκαν πριν από, περίπου, ένα χρόνο και κατάφεραν να «ξεκλειδώσουν» ο ένας τον άλλο.

Ο Αντώνης Σρόιτερ και η Ιωάννα Μπούκη διέψευσαν τις Κασσάνδρες που έκαναν λόγο για μια σχέση με ημερομηνία λήξης. Ο ήπιος χαρακτήρας και των δύο συνεισέφερε στο μέγιστο, ώστε ο δημοσιογράφος και η make up artist να «παντρέψουν» τα «θέλω» και τις ανάγκες τους. Ο newscaster του Alpha ήταν ανέκαθεν ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, αυστηρά συγκεντρωμένος στη δουλειά του, τόσο στο κανάλι όσο και στην εφημερίδα, όπου εργάζεται ως αρχισυντάκτης.

Οι επιδόσεις του στο δελτίο ειδήσεων κρίνονται κάτι παραπάνω από ικανοποιητικές, ενώ η εκπομπή του «Αυτοψία» κάθε φορά γίνεται αντικείμενο συζήτησης εξαιτίας της θεματολογίας της, αλλά και της αρτιότητας με την οποία προσεγγίζει τα θέματα. Από την άλλη, η νεαρή Ιωάννα, με καταγωγή από το Ηράκλειο της Κρήτης, είναι ένα πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό στον κύκλο της, καθώς όλοι γνωρίζουν πως ό,τι έχει καταφέρει, το κατάφερε μόνη της, χάρη στην οργανωτικότητα και τη μεθοδικότητά της. 

 www.yupiii.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ