2013-01-16 20:21:05
Φωτογραφία για Πάτρα: Στέλνουν στο Υπουργείο τα στοιχεία των εργαζομένων για τη διαθεσιμότητα
Συνεδριάζει αυτή την ώρα στο Συνεδριακό Κέντρο το Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας, σε δύο διαδοχικές συνεδριάσεις. Στην πρώτη συνεδρίαση, θέμα συζήτησης είναι αυτό της απομάκρυνσης συλλόγων και σωματείων από το Σπίτι του Πολίτη.

Ωστόσο, προ ημερησίας διατάξεως, ήρθε με πρόταση της δημοτικής Αρχής και ύστερα από σχετικό έγγραφο που απέστειλαν 45 εργαζόμενοι το θέμα που αφορά δεκάδες εργαζόμενους του Δήμου Πατρέων, των οποίων είχαν ζητηθεί τα στοιχεία από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, σε εφαρμογή μνημονιακών διατάξεων.

Η διαδικασία ξεκίνησε με τοποθετήσεις από πλευράς των εργαζομένων και συνεχίζεται με ομιλίες των επικεφαλής ή εκπροσώπων των δημοτικών παρατάξεων.

Αρχικά, όλες οι παρατάξεις, όπως προέκυψε από τις τοποθετήσεις τους, εκτός της Λαϊκής Συσπείρωσης και της Ανυπότακτης Πολιτείας, τάχθηκαν υπέρ της αποστολής των στοιχείων, όπως ζητούν, άλλωστε, με το κείμενό τους και οι προαναφερθέντες εργαζόμενοι, προ της πιθανότητας να διακινδυνεύσει και το δικό τους εργασιακό μέλλον.


Πάντως, κατά την ψηφοφορία υπήρξε μια ελαφρά διαφοροποίηση, αφού αποχώρησε τελικά από τη διαδικασία ο επικεφαλής της παράταξης "Ενωμένοι για την Πάτρα", Δημ. Αϊβαλής.

Υπέρ της αποστολής των στοιχείων ψήφισαν οι παρατάξεις Δημαρά, Κατσικόπουλου, Χριστόπουλου και Τζουραμάνη, καθώς και αρκετοί ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι, κατά τάχθηκαν οι παρατάξεις Πελετίδη, Πατούχα, καθώς και η ανεξάρτητη Ήρα Κουρή, ενώ απείχαν οι επίσης ανεξάρτητοι Απόστολος Βανταράκης και Παναγιώτης Παπαγιαβής.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ