2013-01-16 20:03:25
Φωτογραφία για Στην Αλ Αραμπί του Κατάρ ο Σισέ, ραντεβού με τον Παναθηναϊκό τον Μάϊο
Η ΚΠΡ προτίμησε να παραχωρήσει ως δανεικό τον Σισέ στην Αλ Αραμπί του Κατάρ η οποία πλήρωνε όλο το συμβόλαιο του Γάλλου άσου και έδινε και 500.000 ευρώ στους Άγγλους. "Τα λέμε τον Μάιο" το μήνυμα του 31χρονου στράικερ στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να κάνει το μεγάλο μπαμ στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου προσπαθώντας να... επαναπατρίσει τον Τζιμπρίλ Σισέ αποκτώντας τον ως δανεικό από την ΚΠΡ.

Οι πράσινοι θα μπορούσαμε να πούμε ότι έφτασαν πολύ κοντά στο έχοντας έρθει σε πλήρη συμφωνία με τον Γάλλο άσο και καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια από μέρος του ώστε όλα να είναι στην εντέλεια. Μέχρι και την οφειλή στην εφορία τακτοποίησαν ώστε να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα κατά την άφιξη του 32χρονου διεθνή άσου.

Τελικά όμως δεν τα κατάφερε καθώς η ΚΠΡ στην συνάντηση που είχε την Τετάρτη με τον Γάλλο και τον εκπρόσωπο τον ενημέρωσε πως δεν είναι διατεθειμένη να τον αφήσει για τον Παναθηναϊκό από τη στιγμή που έχει στα χέρια της πρόταση 500.000 ευρώ για εξάμηνο δανεισμό του Σισέ στην Αλ Αραμπί.


Ο Γάλλος άσος επικοινώνησε το μεσημέρι της Τετάρτης με τον Γιάννη Αλαφούζο και τον ενημέρωσε για τις τελευταίες εξελίξεις λέγοντας του ότι ο Αγγλικός σύλλογος θέλει να βγει κερδισμένος και αυτός από τον δανεισμό του Σισέ ενώ η ομάδα του Κατάρ δίνει στον Γάλλο στράικερ όλο το συμβόλαιο που είχε να παίρνει από την αγγλική ομάδα.

Ο διεθνής επιθετικός ενημέρωσε τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού ότι το καλοκαίρι αν δεν επιστρέψει στην Αγγλία θα συζητήσει και πάλι με τον Παναθηναϊκό.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ