2013-01-16 20:00:54
Φωτογραφία για Ισόπαλοι Απόλλων Σμύρνης και Πανθρακικός
Με γκολ του Κοντογουλίδη στο 89' ο Πανθρακικός αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 με τον Απόλλων Σμύρνης στην Ριζούπολη στον πρώτο αγώνα της φάσης των "16" του Κυπέλλου Ελλάδος. Την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου η ρεβάνς στο γήπεδο της Κομοτηνής

Πολύ σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στους "8"  απέκτησε ο Πανθρακικός, ο οποίος στο πλαίσιο της 4ης φάση του Κυπέλλου Ελλάδος αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Ριζούπολη.

Το γκολ για την "ελαφρά ταξιαρχία" του Αλέκου Βοσνιάδη σημείωσε στο 77' ο Τσιλιγκίρης, με τον Πανθρακικό να ισοφαρίζει στο 89' με τον Κοντογουλίδη. Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Κομοτηνής την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου.

Το πρώτο ημίχρονο είχε λίγες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, με τον Πανθρακικό να είναι λίγο πιο δραστήριος και να κυνηγάει το γκολ.

Στο 9ο λεπτό από το σουτ του Χρήστου η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ και στο 16' από την κεφαλιά του ίδιου παίκτη η μπάλα είχε την ίδια κατάληξη.


Τρία λεπτά αργότερα (19') ο Μίνγκας επωφελείται από την αμυντική αδράνεια των παικτών του Απόλλωνα βγήκε τετ α τετ με τον Αθανασίου, αλλά ο τελευταίος βγαίνει νικητής από αυτήν τη μονομαχία.

Ο Απόλλωνας είχε δύο καλές φάσεις στο 26' όταν η κεφαλιά του Δεληζήση έφυγε άουτ, ενώ ο Κουτσόπουλος μπλόκαρε την μπάλα στο 31' στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσιλιγκίρη.

Στο 33' και στο 39' ήταν η σειρά του Αθανασίου να πει "όχι" σε προσπάθεια των φιλοξενούμενων με αποτέλεσμα το 0-0 να μείνει μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Μοιραίος ο Αθανασίου

Στο δεύτερο ημίχρονο η πρώτη καλή ευκαιρία ήταν για τον Πανθρακικό, όταν στο 61' όταν ο Σερφά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά με τον βοηθό να ακυρώνει λανθασμένα το γκολ ως οφσάιντ.

Στο 63' οι φιλοξενούμενοι απείλησαν και πάλι όταν ο Κυβελίδης έκανε το σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ. Και ενώ η ομάδα της Κομοτηνής είχε τις ευκαιρίες, ο Απόλλωνας ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ.

Στο 77' ο Μανιάς έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής ο Κουτσόπουλος απέκρουσε και ο Τσιλιγκίρης που παρακολουθούσε την φάση από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 1-0 για τον Απόλλων Σμύρνης.

Ο Πανθρακικός στα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση και τα κατάφερε στο 89'. Μετά από εκτέλεση φάουλ ο Αθανασίου δεν έδιωξε καλά την μπάλα και ο Κοντογουλίδης με κεφαλιά από κοντά την έστειλε στα δίχτυα για να διαμορφώσει το τελικό 1-1.

Ο διαιτητής του αγώνα Ντίτσιος (Πρέβεζας) έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Καραδέμητρο και Χρήστου.

Απόλλων Σμύρνης: Αθανασίου, Χατζηζήσης, Κρουσταλέλης, Δεληζήσης, Κύργιας, Κωνσταντίνου, Λεοντίου (81' Αντωνόπουλος), Τσιλιγκίρης, Διαμάντης, Καραδέμητρος (88' Κατσίκης), Ντιαλό (71' Μανιάς).

Πανθρακικός: Κουτσόπουλος, Μπαϊκαρά, Σερφά, Σαρακατσάνος, Χρήστου, Μπονγκ (49' λ.τρ. Κοντογουλίδης), Καστσελάν, Μίνγκα, Μουνάφο, Λουσερο (94' Γωνιάδης), Κυβελίδης (78' Παπαδόπουλος).

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ