2013-01-16 14:18:06
Φωτογραφία για ΚΑΖΑΖΗΣ : ΣΑ ΝΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΓΡΟΘΙΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΑΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΑΞΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΜΙΝΣΚ
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης, μίλησε στην εκπομπή «Πρώτη σελίδα» στον «Sentra 103,3» για την αναμέτρηση με τη Μίνσκ για τη φάση των «16» του Τσάλεντζ Καπ βόλεϊ ανδρών.

Οι κυριότερες δηλώσεις του:

«Η Μινσκ μπορεί να μην έχει μεγάλο όνομα αλλά έχει πολύ καλή και δυνατή ομάδα. Έχει δύο καλούς διαγώνιους που μοιράζονται το παιχνίδι. Έχει δύο πολύ ψηλούς κεντρικούς και είναι κλασική ρωσική ομάδα με μεγάλη δύναμη. Για να την κερδίσουμε δεν θα πρέπει να αντιπαρατάξουμε δύναμη. Είναι σαν να χτυπάμε γροθιές στον τοίχο. Πρέπει να αντιπαρατάξουμε επιδεξιότητα και στοχευμένο σερβίς.

Περιμένουμε τον κόσμο να μας υποστηρίξει, ειδικά μετά από την ήττα από τον Παμβοχαϊκό. Ήταν μια ήττα που μας πόνεσε, όπως όλες οι ήττες. Ευτυχώς που ήρθε τώρα αυτή η ήττα τώρα. Είναι πιο εύκολο να την διαχειριστούμε. Ο Παμβοχαϊκός έπαιξε καλά και με τα σημερινά δεδομένα εκτιμώ πως θα είναι η ομάδα που θα φτάσει στον τελικό. Ο Φοίνικας ακόμα δεν έχει βρει το δρόμο του. Θα δούμε για τον Εθνικό και τον ΠΑΟΚ.

Όσο για τον Παναθηναϊκό δυστυχώς τα προβλήματα δεν είναι αγωνιστικά. Ήμουν πέρσι προπονητής του Παναθηναϊκού και περάσαμε πολλά. Δυστυχώς δεν έγιναν μάθημα τα παθήματα και εφέτος βλέπω πολύ δύσκολο να βγάλει η ομάδα τη χρονιά την Βόλεϊ Λιγκ».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ