2013-01-16 13:56:12
Φωτογραφία για Aναβλήθηκε η δίκη για τη διπλή ληστεία τραπεζών στις Αρχάνες
Αναβολή είχαμε σήμερα στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης, της υπόθεσης για τη διπλή ληστεία σε δύο τράπεζες των Αρχανών, τον... Νοέμβριο του 2009.

Μεταξύ των κατηγορουμένων και ο 30χρονος ο οποίος συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες για οπλοκατοχή, και προφυλακίστηκε για το αιματηρό επεισόδιο σε μπαρ της παραλιακής του Ηρακλείου.

Μαζί με τον 30χρονο στο εδώλιο θα καθίσουν ακόμη τέσσερα άτομα για ληστεία, κλοπή, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών, παράνομη οπλοκατοχή, οπλοφορία και απάτη από κοινού.

Πρωτόδικα ο 30χρονος είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 10 ετών και τριών μηνών και ήταν έξω με αναστολή, ωσότου εκδικαστεί η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό.

Οι δύο βασικοί κατηγορούμενοι της υπόθεσης οι οποίοι είναι προφυλακισμένοι, είχαν καταδικαστεί πρωτόδικα ο ένας σε 19 χρόνια και 8 μήνες και ο δεύτερος σε 15 χρόνια

Η εκδίκαση της υπόθεσης έχει οριστεί για τις 6 Νοεμβρίου 2013

Στις 26 Νοεμβρίου 2009 οι ληστές με όπλα και πολύ θράσος, ληστεύουν σχεδόν ταυτόχρονα δύο τραπεζικά καταστήματα στο κέντρο των Αρχανών. «Νεκρώνουν» την κυκλοφορία για αρκετά λεπτά, απειλούν μία γυναίκα ότι θα την πυροβολήσουν εάν δε σταματούσε να φωνάζει και φεύγουν παίρνοντας αρκετά χρήματα από τα ταμεία, μοιράζοντας όμως και ευχές για... καλά Χριστούγεννα.
cretalive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στην αρένα για την Κομοτηνή
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στην αρένα για την Κομοτηνή
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ