2013-01-16 11:41:19
Φωτογραφία για ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
Σε κλίμα επίσημου αγώνα άρχισαν να μπαίνουν και πάλι οι ποδοσφαιριστές των Νέων του Ολυμπιακού, ενόψει της αναμέτρησης πρωταθλήματος της Superleague K20 με τον ΠΑΣ Γιάννινα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Οι «ερυθρόλευκοι» πιτσιρικάδες θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΣ την προσεχή Κυριακή και από χθες ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Είχαν διπλή προπόνηση χθες οι Πειραιώτες στο Ρέντη και έχουν πλέον το μυαλό τους μόνο στον προσεχή αγώνα με τον ΠΑΣ!

Επίσημο ματς οι «ερυθρόλευκοι» έχουν να δώσουν από τις 15/12/2012, όταν είχαν αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο εκτός έδρας και είχαν νικήσει με σκορ 4-1. Από τότε μέχρι τώρα δεν έχουν παίξει επίσημο αγώνα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και αυτό είναι ένα... θέμα για τον τεχνικό της ομάδας, Μπερντ Στορκ. Γιατί δεν ξέρει σε τι κατάσταση θα βρίσκονται οι παίκτες του μετά από το τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα αγωνιστικής απραξίας.


Βέβαια, έχει πάρει τα... μέτρα του ο Γερμανός κόουτς και από τα Χριστούγεννα μέχρι τώρα οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν μία μίνι προετοιμασία με καθημερινές διπλές προπονήσεις.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά τα προβλήματα για τον Μπερντ Στορκ ενόψει του ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, έχει να αντιμετωπίσει μόνο τον τραυματισμό του Κώστα Ρουγκάλα. Ο κεντρικός αμυντικός των Πειραιωτών ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα έτσι ώστε να επανέλθει στο 100% του και να είναι έτοιμος για να αγωνιστεί.

Παράλληλα, στη διάθεση του Μπερντ Στορκ από χθες βρίσκονται και οι διεθνείς ποδοσφαιριστές Αλέξανδρος Φουκαράς, Αντώνης Παπασάββας, Χριστόφορος Πασαλίδης, Νίκος Βέργος, Πραξιτέλης Βούρος και Γιάννης Σωτηράκος, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με την εθνική Νέων στο τουρνουά της Ρωσίας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ