2013-01-16 10:51:38
Φωτογραφία για ΠΡΟΣΦΕΥΓΕΙ ΣΤΟ CAS Η ΜΑΛΑΓΑ...
Η Μάλαγα από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε η ποινή της από την πειθαρχική Επιτροπή της UEFA, λόγω παραβίασης των κανονισμών του Financial Fair Play έκανε γνωστό πως θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να δείξει πως πρόκειται για άδικη απόφαση και την Τρίτη η διοίκηση της ομάδα της Ανδαλουσίας ανακοίνωσε πως θα προσφύγει στο CAS! Στόχος της είναι να αρθεί η τιμωρία που τους επιβλήθηκε από την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία με ένα χρόνο εκτός από τις διοργανώσεις της στα επόμενα τέσσερα χρόνια και πρόστιμο 300.000 ευρώ! Φυσικά αν δικαιωθεί, μπορεί να αλλάξουν πολλά και για το Financial Fair Play σε σχέση με αυτά που θέλει να εφαρμόσει η UEFA στις ομάδες.

Να θυμίσουμε ότι, η UEFA με βάση την απόφαση που εξέδωσε, υποχρεώνει τη Μάλαγα να τακτοποιήσει τις οφειλές της μέχρι τις 31 Μαρτίου, αλλιώς θα τιμωρηθεί με αποκλεισμό και για δεύτερη σεζόν μέσα στην προσεχή τετραετία.

«Με τη σταθερή πρόθεση να διεκδικήσει τα δικαιώματά της και να αποδείξει τη συμμόρφωσή της στους κανονισμούς, ο σύλλογος της Ανδαλουσίας θα καταθέσει έφεση στο CAS για την απόφαση της UEFA», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, που εξέδωσε η διοίκηση της Μάλαγα...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ