2013-01-15 15:05:08
Φωτογραφία για Θάνατος 42χρόνου σμηναγού την ώρα του φαγητού
ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ

Πένθιμο κλίμα επικρατεί στην Πάφο.  Κηδεύεται αυτή την ώρα  από τον ιερό ναό Εισοδίων  της Θεοτόκου στην Πέγεια ο 42χρονος  σμηναγός  από την κατεχόμενη Μόρφου Ανδρέας Οδυσσέως που έφυγε από την ζωή την περασμένη Κυριακή.

Σύμφωνα με την Κυπριακή ιστοσελίδα livenews.com.cy Ο άτυχος σμηναγός που εργαζόταν στην αεροπορική βάση Ανδρέας Παπανδρέου αφήνει πίσω του ορφανές τις δύο κορούλες, μαθήτριες στο Α δημοτικό σχολείο Πάφου.

Για τα μικρά κοριτσάκια  ο πατέρας τους ήταν το μοναδικό στήριγμα αφού πριν από δυόμιση χρόνια έχασαν την μητέρα τους από ανίατη ασθένεια.

Σύμφωνα με το πόρισμα της νεκροψίας  ο θάνατος του 42χρονου σμηναγού προήλθε από ασφυξία  συνεπεία  κατάληψης των αιμοφόρων οδών από τροφή.

Το απίστευτο αυτό τραγικό γεγονός σημειώθηκε ενώ  ο άτυχος σμηναγός βρισκόταν σε γεύμα. Ενώ έτρωγε, μέρος της τροφής δεν μπόρεσε να το καταπιεί κανονικά με αποτέλεσμα να  δημιουργηθεί  σοβαρό πρόβλημα και να πεθάνει τελικά από ασφυξία.

Όσοι θα παραστούν στην κηδεία  αντί στεφάνια μπορούν να κάνουν εισφορές  για τα δύο ανήλικα  κοριτσάκια.

 Επίσης  όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν οικονομικά τα παιδιά μπορούν να απευθύνονται  στην διεύθυνση του Α’ δημοτικού σχολείου (Νεοφύτειο) Πάφου. 

http://www.livenews.com.cy/cgibin/hweb?-A=8235&-V=news 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ακήρυχτος πόλεμος
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ακήρυχτος πόλεμος
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ