2013-01-15 15:02:04
Φωτογραφία για Ηλεία: 1.440 ευρώ για ρεύμα σε κλειστό σπίτι ανέργου!
Δε φτάνει που δεν έχουν να πληρώσουν, παίζουν και με τον πόνο των ανθρώπων που κάνουν την ύστατη προσπάθεια να επιβιώσουν. Ο λόγος για το ανάλγητο κράτος και τις απρόσωπες υπηρεσίες που αυτή τη φορά έβαλαν στο... στόχαστρο τον Γρηγόριο Μπούσιο από την Κρέστενα.

Πριν από λίγες ημέρες παρέλαβε το λογαριασμό της ΔΕΗ τον οποίο καλείται να εξοφλήσει στις 25 Ιανουαρίου, καταβάλλοντας το ποσό 1.440 ευρώ με ειδοποίηση διακοπής ρεύματος (!) όταν η ηλεκτροδότηση -όπως ο ίδιος είπε- έχει διακοπεί από τον περασμένο Σεπτέμβριο. «Το σπίτι είναι κλειστό εδώ και δυο χρόνια, γιατί δεν έβγαινα και πήγα στην Αθήνα να μείνω. Επιπλέον, είμαι άνεργος, έχω μηδενικά εισοδήματα και δεν έπρεπε, όχι μόνο να μην πληρώσω, αλλά να μην προχωρήσουν σε διακοπή γιατί ο νόμος λέει ότι απαγορεύεται να κόβουν το ρεύμα σε πολίτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας», λέει ο κ.Μπούσιος.

Εξάλλου, σημειώνει ότι η ΔΕΗ, όχι μόνο δεν δέχθηκε να γίνει διακανονισμός, αλλά δεν βρίσκει την απαιτούμενη συνεργασία από τους υπαλλήλους για να βγάλει μια άκρη. Παράλληλα έχει ξεκινήσει προσπάθεια εγγραφής στην Πρόνοια, προκειμένου να στηριχθεί η οικογένειά του οικονομικά, αφού τα εισοδήματά του είναι μηδενικά.

patrisnews.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ