2013-01-15 14:15:03
Φωτογραφία για Πάτρα: Δύο νέοι άνθρωποι πέθαναν χθες από ανακοπή καρδιάς
Στη θλίψη βυθίστηκε από χθες η Πάτρα, οπότε και έγινε γνωστή η είδηση για τον αιφνίδιο χαμό δύο νέων ανθρώπων από ανακοπή καρδιάς.

Ο θάνατος του 39χρονου Νικόλαου Θανόπουλου σόκαρε συγγενείς και φίλους και ειδικά τους γονείς του Ευάγγελο και Ευρυδίκη και τα αδέλφια του Ανδρέα, Ιωάννη και Γεωργία, που δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως έφυγε τόσο γρήγορα από κοντά τους.

O 39χρονος εργαζόταν στην Κύπρο και ο πατέρας του Ευάγγελος είναι γνωστός ηλεκτρολόγος.

Η κηδεία του έγινε σήμερα από τον παλαιό ναό του Αγίου Ανδρέα και η ταφή στο κοιμητήριο της Παναγίας Αλεξιώτισσας.

Επίσης, νεκρή μέσα σε πιτσαρία επί της οδού Αγίας Σοφίας όπου εργαζόταν εντοπίστηκε μια 38χρονη γυναίκα από τη Βουλγαρία. Πρόκειται για τη Ράντκα Νικόλοβα που είχε προσληφθεί στο κατάστημα ως καθαρίστρια. Τα αίτια του θανάτου της είναι παθολογικά και έχει αποκλειστεί η πιθανότητα της εγκληματικής ενέργειας.

Η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή, χθες το μεσημέρι. Η πόρτα του καταστήματος ήταν κλειδωμένη και στο εσωτερικό του εργαζόταν η 38χρονη. Έτσι όταν ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις της, δεν υπήρχε κανείς στο σημείο να την βοηθήσει. Μάλιστα ένας περαστικός είδε τη γυναίκα σωριασμένη στο πάτωμα και ειδοποίησε την Αστυνομία. Ακολούθως ειδοποιήθηκαν και οι υπεύθυνοι του καταστήματος.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ