2013-01-15 13:17:08
Φωτογραφία για Πάτρα: Υλικό DNA ή αποτυπώματα στα γκαζάκια ψάχνουν οι αστυνομικοί
Σε αναζήτηση του δράστη ή των δραστών που τοποθέτησαν γκαζάκια στο Υποθηκοφυλακείο της Πάτρας και έκαψαν τα ΑΤΜ Τραπεζών στην Έλληνος Στρατιώτου βρίσκεται η τοπική Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν οπτικό υλικό από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης των Τραπεζών και ερευνούν τα υπολείμματα από τα γκαζάκια που βρέθηκαν έξω από το υποθηκοφυλακείο, μήπως και εντοπιστούν δακτυλικά αποτυπώματα ή υλικό DNA, όπως γράφει στην "Καθημερινή" ο Ηλίας Κάνιστρας. Ενα ακόμη γεγονός που προβληματίζει τους αξιωματικούς είναι ότι τα τραπεζικά υποκαταστήματα που χτύπησαν οι άγνωστοι βρίσκονται σε ισόγεια πολυκατοικιών και σε ενδεχόμενη επέκταση της φωτιάς θα μπορούσε να προκληθεί πανικός μεταξύ των ενοίκων.

Οι εμπρηστικές επιθέσεις στην Πάτρα συνέπεσαν χρονικά με την επίθεση στα γραφεία της Ν.Δ. στην Αθήνα. Στις 3.15 τα ξημερώματα της Δευτέρας, με εύφλεκτο υλικό, στα ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς και της Μαρφίν στην οδό Ελληνος Στρατιώτου και στις 3.30, με γκαζάκια, στο υποθηκοφυλακείο της Πάτρας, στην οδό Μιαούλη, στο κέντρο της πόλης. Και στις τρεις περιπτώσεις επενέβη η πυροσβεστική, προλαμβάνοντας την επέκταση της φωτιάς.

πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ