2013-01-15 08:30:03
Φωτογραφία για Μάνταλος, Βασιλείου οι επόμενοι στόχοι
Οι Ντε Βινσέντι και Ολαϊτάν είναι ήδη κλεισμένοι από τον Ολυμπιακό για το καλοκαίρι και εκείνοι που πλέον δείχνουν να έχουν ξεχωρίσει οι «ερυθρόλευκοι», είναι οι Βασιλείου και Μάνταλος.

Οι άνθρωποι των πρωταθλητών δεν σταματούν να «χτενίζουν» την ελληνική αγορά, για να φέρουν στο μεγάλο Λιμάνι, ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί. Μπορεί εξάλλου να βρισκόμαστε ακόμα στον Γενάρη, όμως στον Ολυμπιακό κινούνται από τώρα για την μεταγραφική τους ενίσχυση ενόψει καλοκαιριού και ήδη οι Ολαϊτάν, Ντε Βινσέντι θα πρέπει να θεωρούνται δικοί του.

Από εκεί και πέρα όμως υπάρχουν κι άλλες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις που τσεκάρει το τμήμα σκάουτινγκ των πρωταθλητών, τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό. Σε ό,τι αφορά τους εγχώριους στόχους, εκείνοι που έχουν ξεχωρίσει είναι ο Μάνταλος της Ξάνθης και ο Βασιλείου του Λεβαδειακού, σύμφωνα με την «Sportday», που αγωνίζονται στο κέντρο και την επίθεση αντίστοιχα.

Αυτοί πάντως δεν είναι οι μόνοι που έχουν στα υπόψιν τους στον Πειραιά. Ο Σάμαρης έχει ήδη «κλείσει», ωστόσο ακόμα δεν έχει αποφασιστεί αν θα ενταχθεί στην ομάδα το καλοκαίρι. Την ίδια στιγμή παρακολουθούνται και ο Κολοβός από τον Πανιώνιο, αλλά και ο Βασιλάκης της Ξάνθης, με τον Γιαννιώτα του Άρη. Παράλληλα ένας ακόμα παίκτης που αρέσει είναι ο Γεωργίου από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ