2013-01-15 08:29:51
Φωτογραφία για ΕΠΙ ΤΑΠΗΤΟΣ Η ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΗΣ ΒΙΑΣ
Η κλιμάκωση των φαινομένων βίας, μετά και από την χθεσινή ένοπλη επίθεση κατά των κεντρικών γραφείων της Νέας Δημοκρατίας στη Λ. Συγγρού, θα βρεθεί στο επίκεντρο σύσκεψης που θα έχουν σήμερα στις 18.00 στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος και ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης.

Οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί στην απογευματινή σύσκεψη θέλουν να δείξουν την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης η οποία προχωρά κανονικά στον προγραμματισμό του έργου της.

Γι αυτό τον λόγο εκτός από τις πρόσφατες επιθέσεις με αποκορύφωμα τους πυροβολισμούς στα γραφεία της ΝΔ, αναμένεται να συζητηθούν και άλλα θέματα όπως η ΑΟΖ αλλά και η ενίσχυση των ευπαθών ομάδων ένα θέμα το οποίο θα θέσει ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Ωστόσο δεν αποκλείεται να τεθεί στο τραπέζι και η στρατηγική που θα ακολουθηθεί στην συνεδρίαση της Πέμπτης για την σύσταση προκαταρτικής επιτροπής για την λίστα Λαγκάρντ.

Από την πρώτη στιγμή που πληροφορήθηκε ο Πρωθυπουργός την επίθεση με καλάσνικοφ στα γραφεία του κόμματός του, πήγε στο Μαξίμου συζήτησε με τους συνεργάτες του όλες τις εξελίξεις και ακολούθως συνέχισε κανονικά το πρόγραμμα του όπως είχε αρχικά σχεδιαστεί.
 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Όμορφες μετά από ξενύχτι
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Όμορφες μετά από ξενύχτι
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ