2013-01-14 23:00:06
Φωτογραφία για Πολιτικά μικρόψυχος και μίζερος ο Δήμαρχος ...για τη Δ.Ο.Υ Αιγίου!
Με αφορμή το δημοσιευθέν ευχαριστήριο του Δημάρχου Αιγιάλειας κ. Στάθη Θεοδωρακόπουλου για την αναστολή κλεισίματος της Δ.Ο.Υ Αιγίου, αλλά και την επίσημη απόφασή του, μέσω της οποίας ορίζονται οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου για το έτος 2013 μετά των αρμοδιοτήτων τους, από την Δημοτική Παράταξη της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης "Αιγιάλεια- Νέα Εποχή" του Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλου, εξεδόθη η παρακάτω ανακοίνωση:

"Παρά την συλλογική προσπάθεια που θεσμικά κατεβλήθη εδώ και πολύ καιρό για την αποτροπή υλοποίησης της υπουργικής απόφασης με την οποία και καταργείτο η Εφορία Αιγίου, ο Δήμαρχος, που ήταν μεν μπροστάρης αλλά και γνώστης των ενεργειών που γίνονταν παράλληλα σε πολιτικό επίπεδο από πολλούς άλλους, επέλεξε να δείξει την μικροψυχία του, περιορίζοντας τις ευχαριστίες του σε συγκεκριμένα πρόσωπα (και ορθώς) αφήνοντας ωστόσο σκόπιμα και μικροπολιτικά την Ελάσσονα Αντιπολίτευση εκτός, παρότι γνώριζε από τη πρώτη κιόλας στιγμή τις ενέργειές της σε κεντρικό επίπεδο
. Φαίνεται, πως ακόμα και για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, έβαλε παραπάνω το παραταξιακό του όφελος στα δημοτικά πράγματα, δείχνοντας έτσι πως παρά τα όσα δημόσια λέει, δεν επιθυμεί τελικά την ειλικρινή συνεργασία της αντιπολίτευσης για θέματα του δήμου και των συμπολιτών μας. Προφανώς, δεν είχαμε ανάγκη των ευχαριστιών του Δημάρχου για το χρέος μας απέναντι στον τόπο και για μας μετράει ...το τέλος καλό όλα καλά για την τοπική Δ.Ο.Υ. Αφήνουμε όμως στην κρίση της κοινής γνώμης την πολιτική μιζέρια του κ. Θεοδωρακόπουλου,που κατάφερε να σχολιαστεί αρνητικά ακόμα και από τους πρωταγωνιστές πολιτικούς του Μαξίμου και του Υπουργείου Οικονομικών, που γνωρίζουν την διαχείριση του θέματος ...κι εκ μέρους μας.Κρίμα!"

ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ

"Από την αρχή της λειτουργίας του Δήμου, κάναμε πράξη την αγαστή συνεργασία με όλους τους Αντιδημάρχους επί πολλών, μικρών και μεγάλων, θεμάτων της περιοχής μας. Εκτιμούμε πως η ανακατανομή των Αντιδημαρχιών αλλά και των αρμοδιοτήτων τους - γνωρίζοντας ένα προς ένα και τα πρόσωπα - θα ενισχύσει το παραγόμενο έργο της Δημοτικής Αρχής. Απέναντί τους θα σταθούμε με πνεύμα συνεργασίας κι όπου απαιτηθεί έντονα κριτικά. Ευχόμαστε πάντως ειλικρινώς σε όλους, καλή προσπάθεια και ευόδωση των στόχων τους"
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ