2013-01-14 13:36:38
Φωτογραφία για Δένδιας: “Θα πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να διατηρήσει σιγή”
O υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, στον Real fm, είπε οι έρευνες για την επίθεση τα ξημερώματα στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, στρέφονται προς όλες τις κατευθύνσεις.

Τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης του κ. Δένδια:

-Το να βάλλεται το γραφείο ενός κόμματος με τέτοιο τρόπο, είναι πρωτοφανές και οι ανακοινώσεις θα γίνουν, όταν ολοκληρωθούν οι έρευνες. Οι έρευνες θα γίνουν προς όλες τις κατευθύνσεις. Το κτίριο φυλάσσεται αλλά οι δράστες πυροβόλησαν από μεγάλη απόσταση.

-Για την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, για την επίθεση:  Θα πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να διατηρήσει σιγή, δεν βοηθούν στην έρευνα τέτοιες ανακοινώσεις. Αν έχει στοιχεία, ας μας τα πει.

-Για τη δήλωση στη Βουλή, του Μανώλη Γλέζου, περί «παρακρατικών οργανώσεων»: Ο κ. Γλέζος συνιστά ένα εθνικό σύμβολο, δεν θα ήθελα να σχολιάσω αυτή την απίστευτη δήλωση.

-Υπάρχει ένα πρόγραμμα για την αποκατάσταση της νομιμότητας στην Αθήνα, το πρόγραμμα τηρείται και δεν θα πρέπει να συνδυάζεται με άλλα γεγονότα.

-Για τους συλληφθέντες της Βίλας Αμαλία: έχουν απαγγελθεί κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος και αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ