2013-01-14 12:27:37
Φωτογραφία για Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να παίξει στην Παρί Σεν Ζερμέν ο Ρανταμέλ Φαλκάο
Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να παίξει στην Παρί Σεν Ζερμέν ο Ρανταμέλ Φαλκάο. Διαβάστε τι δήλωσε ο Κολομβιανός και για τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Όλες τις πόρτες ανοιχτές προσπαθεί να αφήνει ο Ρανταμέλ Φαλκάο, ο οποίος γνωρίζει πως είναι περιζήτητος.

Έτσι δε θα μπορούσε να έχει διαφορετική στάση όταν ρωτήθηκε από το Telefoot για την Παρί Σεν Ζερμέν και το ενδεχόμενο να μετακομίσει στο Παρίσι.

"Η Γαλλία είναι μία πολύ ωραία χώρα. Έχω πάει και μου άρεσε πολύ. Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει ένα φιλόδοξο σχέδιο και έχει επενδύσει πολλά χρήματα στο να χτίσει μία σημαντική ομάδα.

Θα χρειαστούν κάποιο χρονικό διάστημα, αλλά θα μπορούσαν να πετύχουν τον στόχο τους αρκετά σύντομα. Δεν είναι απίθανο να συναντηθούν οι δρόμοι μας με την Παρί" δήλωσε αρχικά.

Για μία πιθανή  συνεργασία του με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς είπε: "Πάντα παρακολουθούσα την καριέρα του Ζλάταν, είναι απίστευτος. Είχε επιτυχίες σε όλα τα πρωταθλήματα στα οποία έπαιξε.

Είναι φανταστικός παίκτης και σκοράρει πάρα πολλά γκολ. Μου αρέσει να ανταγωνίζομαι αυτού του είδους τους παίκτες. Ωστόσο, ο βασικός μου στόχος είναι να γίνομαι καθημερινά καλύτερος".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ