2013-01-14 09:32:05
Φωτογραφία για ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΟΠΩΣ... ΜΙΡΑΛΑΣ!
Το όνομα του Κώστα Μήτρογλου το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στο προσκήνιο σχετικά με το ενδιαφέρον από το εξωτερικό, όμως ο Ολυμπιακός θα τον πουλούσε μόνο με ένα ποσό κοντά στα 7 εκατ. ευρώ.

Ο 24χρονος επιθετικός αποτελεί το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο των ερυθρόλευκων και γι' αυτό δεν πρόκειται να τον... ξεπουλήσουν. Μπορεί τις τελευταίες ημέρες να υπήρχαν φήμες περί πρόθεσης της Σέλτικ να προσφέρει ως και 3,5 εκατ. ευρώ για την αγορά του παίκτη, ωστόσο ακόμα κι αν κατέθετε τέτοια προσφορά, οι ερυθρόλευκοι δεν θα την έκαναν δεκτή.

Συγκεκριμένα το ποσό με το οποίο κοστολογούν τον διεθνή φορ οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, είναι τουλάχιστον 7 εκατ. ευρώ σύμφωνα με τον «Γαύρο», όσα περίπου δηλαδή πουλήθηκε και ο Κέβιν Μιραλάς το προηγούμενο καλοκαίρι στην Έβερτον. 

Συγκεκριμένα αναφορικά με το ποσό των 3,5 εκατ. ευρώ που ακούστηκε για την σκωτζέζικη ομάδα, άνθρωποι της ΠΑΕ φέρονται να έλεγαν: «Με τα διπλά και βλέπουμε...».

Ο Ολυμπιακός άλλωστε δεν ενδιαφέρεται να πουλήσει τον «πιστολέρο» και κύρια πρόθεσή του είναι να του ανανεώσει το συμβόλαιο. Το υπάρχον εξάλλου λήγει τον Ιούνιο του 2014 και αν δεν ανανεωθεί ως το καλοκαίρι, κινδυνεύει να εξελιχθεί σε μία νέα περίπτωση Τοροσίδη-Τζιμπούρ, είτε να χαθεί ως ελεύθερος σε 1,5 χρόνο και φυσικά χωρίς κανένα οικονομικό όφελος για τους ερυθρόλευκους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ