2013-01-14 09:30:05
Φωτογραφία για Κινείται για Μπέσα ο Παναθηναϊκός (vids)
Τον νεαρό μεσοεπιθετικό της Ίντερ, Ντανιέλ Μπέσα προσπαθεί να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός, με τη μορφή δανεισμού για τους επόμενους έξι μήνες.

Οι προσπάθειες για μεταγραφική ενίσχυση δεν σταματούν στο Τριφύλλι και μεταξύ των άλλων υποθέσεων που «τρέχουν» οι άνθρωποι του συλλόγου, προέκυψε κι εκείνη του 20χρονου Ιταλοβραζιλιάνου. Οι «πράσινοι» βρίσκονται σε συζητήσεις με τους Μιλανέζους, ώστε να πάρουν δανεικό τον παίκτη μέχρι το καλοκαίρι, σύμφωνα με την «Sportday».

O Mπέσα, που σήμερα έχει και τα γενέθλιά του (14/1/1993) θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα που υπάρχουν στην ομάδα Νέων των «νερατζούρι», μιας και προέρχεται από τις ακαδημίες της ιταλικής ομάδας. Στα δύο τελευταία παιχνίδια μάλιστα, με Τζένοα και Ουντινέζε για το πρωτάθλημα, ο Στραματσιόνι τον συμπεριέλαβε στην αποστολή, χωρίς ωστόσο να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Σύμφωνα με τους Ιταλούς αναμένονται άμεσα εξελίξεις στο θέμα και η κατάληξη της υπόθεσης θα είναι πιθανότατα θετική για τον Παναθηναϊκό, που θέλει να ενισχυθεί με τον ταλαντούχο ακραίο μεσοεπιθετικό.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ