2013-01-13 23:25:08
Φωτογραφία για Σαν να χάσαμε
Ο Κάτσε τόνισε πώς εντός έδρας ισοπαλία για τον ΠΑΟΚ ισοδυναμεί με ήττα: " "Η ισοπαλία στην Τούμπα είναι σαν ήττα για μας. Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας διότι ο Ατρόμητος είχε 11 παίκτες πίσω από το κέντρο. Αλλες φορές διασπάσαμε αυτήν την άμυνα, άλλες φορές όχι. Ξέραμε ότι ο Ατρόμητος θα κλεινόταν πίσω. Μας προβληματίζει η ισοπαλία αλλά πλέον πρέπει να δούμε το επόμενο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης".

Για το αν επηρέασε το παιχνίδι και ήττα από την Καλλιθέα: "Δεν νομίζω ότι μας επηρέασε το αποτέλεσμα της Καλλιθέας, αυτό έγινε πριν από τρεις ημέρες. Αυτό το ζευγάρι θα το δούμε στη συνέχεια".

Για το πως έπρεπε να παίξει η ομάδα του: "Σε τέτοιου είδους ματς θα πρέπει μία ομάδα να παίζει πιο γρήγορα, με περισσότερες μεγάλες μπαλιές από τη μία πλευρά στην άλλη. Δεν το κάναμε όπως έπρεπε σήμερα".

Για τον Κώστα Κατσουράνη: "Είτε πίσω μου, είτε δίπλα μου να βρίσκεται ο Κατσουράνης για μένα είναι το ίδιο. Ο Κώστας είναι ένας παίκτης που παίζει σε πολλές θέσεις. Αλλά φυσικά δεν αυτό το πρόβλημά μας".

Για τη δική του απόδοση μέσα στη σεζόν: "Για μένα η φετινή σεζόν είναι ένα θαύμα. Δεν περίμενα να γυρίσω και να παίξω τόσο γρήγορα βασικός. Θέλω να δίνω το 100% σε κάθε ματς και να μαθαίνω από τους έμπειρους παίκτες που έχουμε στην ομάδα".
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ