2013-01-13 22:10:09
Φωτογραφία για Χρειαζόμαστε την ποιότητα του Γκαρσία
Πέρα από τα όσα είπε για τον Χακόμπο, ο Γιώργος Δώνης μίλησε και για το παιχνίδι και προσπάθησε να δώσει εξηγήσεις για την γκέλα του ΠΑΟΚ. Τόνισε πώς ο Ατρόμητος παρατάχθηκε με αποκλειστικό σκοπό να "καταστρέψει το παιχνίδι" ενώ αναφέρθηκε και στον Πάμπλο Γκαρσία τονίζοντας ότι ακόμη δεν έχει βρει ρυθμό.

Για την εικόνα του αγώνα: "Έπαιζε ο δεύτερος με τον τρίτο της βαθμολογίας. Απλά μόνο εμείς είχαμε διάθεση να παίξουμε ποδόσφαιρο αφού ο Ατρόμητος ήθελε να καταστρέψει ότι έκανε δηλαδή και η ΑΕΚ εδώ στην Τούμπα. Εμείς δυσκολευτήκαμε έξω από την αντίπαλη περιοχή και μας έλειπε τόσο το απρόβλεπτο στοιχείο ώστε να δημιουργήσουμε τον παίκτη παραπάνω και κάποιες καλύτερες επιλογές. Αυτές έγιναν όταν μπήκε ο Πέλκας και δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες με μεγαλύτερη του Σταφυλίδη που δε τέλειωσε τη φάση. Πρέπει να δουλέψουμε στις προπονήσεις για να βρίσκουμε τρόπους έτσι ώστε να βελτιωθούμε στις σέντρες και στις επιλογές μας και να μπορούμε να σκοράρουμε απέναντι σε κλειστές άμυνες"


Για το πότε ο Γκαρσία θα είναι έτοιμος: "Δεν έχει ούτε εβδομάδα που συμμετέχει πλήρως στις προπονήσεις. Ακόμη και όταν γύρισε από τις διακοπές του, έκανε δυο μέρες προπόνηση και μετά ξανά ατομικό πρόγραμμα. Να βρει ρυθμό, να τον δούμε στην προπόνηση και να γίνει ενεργός και πάλι. Θέλουμε την ποιότητα του Πάμπλο και τον χρειαζόμαστε..."

Για το ότι σήμερα παίκτες άλλαξαν θέσεις: " Εμείς παίζουμε πάντα  με δυο επιθετικά χαφ που είναι ο Φωτάκης και ο Λαζάρ. Ο Φωτάκης σήμερα ήταν τιμωρημένος και ο Λάζαρ έφυγε στο ημίχρονο. Εμείς παίξαμε κατά ανάγκη με τον Σταφυλίδη εκεί. Στο ημίχρονο είχα στο μυαλό μου να περάσω τον Κατσουράνη μπροστά και να βάλω τον Ιντζίδη πίσω. Αλλά ήταν  τόσο καλός ο Κατσουράνης σε αυτή τη θέση και από τη στιγμή που ο Πέλκας μας έδωσε το κάτι παραπάνω δεν το έκανα. Θεωρώ ότι τα παιδιά προσπάθησαν και δεν έχω παράπονο.  Σίγουρα δεν είμαστε ευχαριστημένοι απ΄το αποτέλεσμα και πρέπει να βρίσκουμε τρόπους απέναντι σε ομάδα που θέλει να καταστρέψει και όχι να παίξει ποδόσφαιρο"

Για την απόκτηση μεσοεπιθετικού: "Χρειαζόμαστε τουλάχιστον έναν. Έγιναν προσπάθειες από όλους μας. Υπάρχουν κάποιες επιλογές και περιμένουμε τις εξελίξεις. Κάποιες επιλογές κοστίζουν και κάποιες άλλες όχι για να δούμε που θα καταλήξουμε. Θέλουμε παίκτες που θα μας δώσουν κάτι διαφορετικό όπως ήδη το έχει κάνει ο Κατσουράνης και το διαπιστώσατε ήδη από τα πρώτα αυτά ματς"
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ