2013-01-13 20:15:15
Φωτογραφία για Ο Άρης οφσάιντ, ο Σάκης ...σαν ΠΑΟΚ!
Παρά τις διαμαρτυρίες για οφσάιντ στο 1ο γκολ του ΟΦΗ, ο Άρης ήταν από μόνος του εκτός αγώνα στο Ηράκλειο κι έχασε 2-0 από τον ΟΦΗ. Σαν ΠΑΟΚτσής πανηγύρισε το 2-0 ο Παπάζογλου!

Μεγάλη νίκη με 2-0 κόντρα στον Άρη πανηγύρισε ο ΟΦΗ στην Κρήτη και τον άφησε στα... χαμηλά πατώματα της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το γκολ στο 24' με τον Περογαμβράκη (διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ οι Θεσσαλονικείς χωρίς να φαίνεται κάτι ξεκάθαρα από το ριπλέι), ενώ το 2-0 έκανε ο Παπάζογλου με ωραία κεφαλιά στο 87'. Μάλιστα, ο νεαρός επιθετικός και πρώην των «κίτρινων», πανηγύρισε έξαλλα το γκολ, θυμούμενος μάλλον και το πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ.

Με τη νίκη αυτή ο ΟΦΗ έφτασε τους 20 βαθμούς, ενώ ο Άρης έμεινε στους 16.

Τράβηξε Περό-νη!

Μετά τα πρώτα λεπτά που ήταν αναγνωριστικά και για τις δύο ομάδες, ο ΟΦΗ ανέβασε ρυθμούς γρήγορα και απέκτησε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Με την συμπλήρωση μάλιστα των πρώτων δέκα λεπτών, έχασε και την πρώτη καλή ευκαιρία, όταν η κεφαλιά του Μπανούση πέρασε ελάχιστα άουτ. Ο Άρης απάντησε με δύο σουτ του Τριανταφυλλάκου στα επόμενα λεπτά, ωστόσο στο 24' οι γηπεδούχοι... πέρασαν από την θεωρία στην πράξη!


Ο Λαμπρόπουλος έβγαλε την σέντρα από δεξιά, ο Βελλίδης δεν μπόρεσε να μπλοκάρει και ο επερχόμενος Περογραμβράκης με σουτ σε κενή εστία έκανε το 1-0. Το γκολ αυτό ανέβασε ψυχολογικά τους Κρητικούς, οι οποίοι στα επόμενα λεπτά συνέχισαν να πιέζουν και στο 42' μάλιστα έφτασαν πολύ κοντά και στο 2-0. Ο Λαμπρόπουλος εκτέλεσε το φάουλ, ο Σαρ πήρε την κεφαλιά, όμως ο Βελλίδης αυτή την φορά μπλόκαρε σωστά. Αυτή ήταν και η τελευταία ευκαιρία του πρώτου 45λεπτου.

Ακίνδυνος ο Άρης, δοκάρι ο ΟΦΗ Παρά τις φωνές του Αλκαράθ στο ημίχρονο και την είσοδο του Αγκάνθο στον αγωνιστικό χώρο, ο Άρης παρουσιάστηκε εξίσου κακός στο δεύτερο ημίχρονο και χωρίς καμία σύνδεση μεσαίας γραμμής και κέντρου, δεν μπόρεσε να απειλήσει ιδιαίτερα. Την ίδια ώρα ο ΟΦΗ με τους Παπάζογλου και Κουτσιανικούλη σε... μεγάλα κέφια, δημιουργούσε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη και σίγουρα άξιζε ένα ακόμη γκολ. Στο 54' μάλιστα, ο «Κούτσια» σούταρε άουτ σε τετ α τετ, ενώ στο 65' ο Παπάζογλου με ψηλοκρεμαστό σουτ, σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι!

Το καθάρισε και το χάρηκε!

Όσο το ματς έφθανε προς το τέλος του, ο Άρης ανέβαινε και έψαχνε τρόπο να ισοφαρίσει, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Η απόφαση όμως του Αλκαράθ να... βγάλει μπροστά τους «κίτρινους», είχε συνέπειες, καθώς στο 87' δέχθηκαν και δεύτερο τέρμα. Ο Λαμπρόπουλος έξανε την σέντρα και ο Παπάζογλου με όμορφη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και τελείωσε το ματς. Μάλιστα, ο πρώην του Άρη και του ΠΑΟΚ πανηγύρισε σαν τρελός το 2-0, που ήταν και το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ (Γιάννης Πετράκης): Αγριμάκης, Βερόν, Σαρ (70’ Κουρδάκης), Μπανούσης, Μονιάκης, Κουτσιανικούλης (83’ Ζορμπάς), Παπάζογλου, Λαμπρόπουλος, Ιωαννίδης, Περογαμβράκης (88’ Ζαχαράκης), Σόουζα

Στον πάγκο: Γουναρίδης, Ροβίθης, Βαλεριάνος, Χατζηκοσμάς

Άρης (Λούκας Αλκαράθ): Βελλίδης, Γιαννίτσης, Οικονομόπουλος, Καζναφέρης, Τριανταφυλλάκος, Αγγελούδης (62’ Κανούλας), Πουλίδο, Μαργαρίτης, Σουνάς, Καραγιάννης (53’ Αγκάνθο), Κοέλιο

Στον πάγκο: Διούδης, Παπαζαχαρίας, Παντίδος, Τσουκάνης, Νταμαρλής

www.sportdog.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ