2013-01-13 12:15:08
Φωτογραφία για Πάτρα: Αδυνατισμένος, με χειροπέδες και με 6 φρουρούς ο Αντζουλάτος
Εμφάνιση στο Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας με τις χειροπέδες στα χέρια πραγματοποίησε τη Δευτέρα ο προφυλακισμένος για υπόθεση έκδοσης πλαστών και εικονικών τιμολογίων μεγαλοεπιχειρηματίας Κώστας Αντζουλάτος, καθώς είχε κληθεί σε ανάκριση για άλλη υπόθεση από το Β΄ Τακτικό Ανακριτή.

Ο Κώστας Αντζουλάτος, τον οποίο αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν ως εμφανώς αδυνατισμένο και καταβεβλημένο, τελικά ζήτησε κι έλαβε προθεσμία, για να παρουσιαστεί εκ νέου ενώπιον του ανακριτή. Θα πρέπει να σημειωθεί πως εμφανίστηκε με χειροπέδες και τον φρουρούσαν έξι αστυνομικοί, έστω και αν σίγουρα δεν είναι ύποπτος φυγής.

Χαρακτηριστικό, πάντως, της ευρείας γκάμας των κατηγοριών που αντιμετωπίζει είναι το γεγονός ότι ο τέως Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας έχει εκκρεμείς υποθέσεις και στους τρεις ανακριτές που υπηρετούν στην Πάτρα!

Στο μεταξύ, το ΣΔΟΕ προχωρεί με πολύ γοργούς ρυθμούς την έρευνα που έχει ξεκινήσει για όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων του Ομίλου Αντζουλάτου, με έμφαση στις ενδοεταιρικές συναλλαγές. Άλλωστε, όπως παρατηρούσαν νομικοί κύκλοι, είναι επιβεβλημένο, μπροστά σ' αυτά που αποδίδονται στον Κ. Αντζουλάτο, να είναι ταχείς οι ρυθμοί.


Επίσης, υπό έρευνα βρίσκεται και η μεγάλου ύψους δανειοδότηση του Ομίλου Αντζουλάτου, όχι μόνο από την Αχαϊκή Συνεταιριστική Τράπεζα, αλλά και από την Εμπορική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΣΔΟΕ έχει σχεδόν καταλήξει στο σύνολο των συμπερασμάτων του και, ουσιαστικά, αυτό που απομένει είναι το πόρισμα να υπογραφεί και να σταλεί στον Εισαγγελέα για τα περαιτέρω.

Πηγή: attacktv
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΤΑ ΡΕΚΟΡ ΤΟΥ ΤΖΙΜΠΟΥΡ!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΤΑ ΡΕΚΟΡ ΤΟΥ ΤΖΙΜΠΟΥΡ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ