2013-01-13 12:10:50
Φωτογραφία για Αποφασισμένος για το πρώτο διπλό
Όπως έχουμε τονίσει εδώ και καιρό οι πρώτοι τρεις αγώνες του δευτέρου γύρου είναι σχεδόν όλη η χρονιά. Αν ο ΑΡΗΣ πάρει 6-7 βαθμούς τότε πολύ δύσκολα θα μπει σε μεγαλύτερες περιπέτειες στη συνέχεια. ΟΙ πρώτοι τρεις βαθμοί ήδη έχουν προστεθεί. Στόχος της ομάδας να έρθουν ακόμη τρεις σήμερα στο «Θ. Βαρδινογιάννης».

Το ματς που θα ξεκινήσει στις 17.15 κάθε άλλο παρά εύκολο είναι. Μπορεί ο ΟΦΗ Να προέρχεται από βαριά ήττα στη Ξάνθη και να έχει αλλάξει προπονητή, ωστόσο και αυτός βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Ο ΑΡΗΣ προέρχεται από δύο σερί νίκες σε επίσημα παιχνίδια και θέλει φυσικά να τις κάνει τρεις σήμερα το απόγευμα. Αν έρθει η νίκη θα είναι και η πρώτη φετινή μακριά από το «Κλεάνθης Βικελίδης».

Όσο αναφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Λούκας Αλκαράθ αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τον Βελλίδη κάτω από τα δοκάρια τον Μαργαρίτη αριστερά στην άμυνα, τον Καζναφέρη δεξιά, τον Πουλίδο και τον Γιαννίτση στο κέντρο της άμυνας, τους Κοέλιο, Οικονομόπουλο στονάξονα της μεσαίας γραμμής, τον Σουνά αριστερά στη μεσοεπιθετική γραμμή, τον Καραγιάννη δεξιά και στην επίθεση τον Αγκάνθο με τον Αγγελούδη.


Υπενθυμίζεται πως οι «κίτρινοι» θα παίξουν χωρίς τον τραυματία Γιαννιώτα και τον τιμωρημένο Παπαστεριανό.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Βελλίδης, Διούδης, Αγκάνθο, Κοέλιο, Πουλίδο, Καζναφέρης, Αγγελούδης, Γιαννίτσης, , Κανούλας, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Ψυχογιός, Παντίδος, Παπαζαχαρίας, Σουνάς, Καραγιάννης, Τριανταφυλλάκος, Τσουκάνης.

Με 4-4-2 και ο ΟΦΗ

Ο τεχνικός του ΟΦΗ που αντικατέστησε στον Αναστόπουλο,  Πετράκης σκέφτεται να αλλάξει σύστημα και να χρησιμοποιήσει το 4-4-2. Πιθανή ενδεκάδα Γουναρίδης κάτω από τα γκολπόστ, Ιωαννίδης αριστερά στην άμυνα, Μονιάκης δεξιά Σόουζα και Σαρ στο κέντρο της άμυνας, Βερόν και Ζαχαράκης στον άξονα, Κουτσιανικούλης αριστερά και Λαμπρόπουλος δεξιά στη μεσαία γραμμή, ενώ στην επίθεση θα παίξουν Παπάζογλου και Περογαμβράκης.

Η αποστολή του ΟΦΗ: Αγριμάκης, Γουναρίδης, Ζαχαράκης, Μονιάκης, Ιωαννίδης, Βαλεριάνος, Σαρ, Σόουζα, Κουρδάκης, Βερόν, Μπανούσης, Κουτσιανικούλης, Περογαμβράκης, Λαμπρόπουλος, Παπάζογλου, Ροβίθης, Νύκταρης, Ζορμπάς, Χατζηκοσμάς, Καπουράνης.

allaboutaris.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ