2013-01-13 11:44:02
Φωτογραφία για Μολότοφ μέσα στο σπίτι του αδερφού του Σίμου Κεδίκογλου
Εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε στις 23.15 του Σαββάτου στην οικία του αδερφού του κυβερνητικού εκπροσώπου, Σίμου Κεδίκογλου, στο λόφο του Στρέφη, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Άγνωστοι έσπασαν με βαριοπούλα την είσοδο τριώροφου κτηρίου, όπου στεγάζεται και το τεχνικό γραφείο του κυρίου Κεδίκογλου, ο οποίος ήταν στο σπίτι μαζί με τη σύζυγο του και το τρίχρονο παιδί τους και πέταξαν στο εσωτερικό μία βόμβα μολότοφ με αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά.

Στο σημείο έσπευσε ένα όχημα της πυροσβεστικής με τρεις πυροσβέστες, αλλά στο μεταξύ η φωτιά είχε κατασβεστεί, αφού προξένησε μικρές υλικές ζημιές.

Για τη νέα εμπρηστική ενέργεια διενεργείται έρευνα από την αστυνομία.

«Στοχοποιώντας συγγενείς και μικρά παιδιά, το μόνο που πετυχαίνουν οι θιασώτες της βίας είναι να δυναμώνουν τη θέλησή μας», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου με αφορμή την εμπρηστική επίθεση.

«Το σύνολο του πολιτικού κόσμου πρέπει να καταδικάσει απερίφραστα και χωρίς εξαιρέσεις την απόπειρα διάχυσης του τρόμου στην κοινωνία μας», πρόσθεσε, καταλήγοντας: «Η δημοκρατία δεν τρομοκρατείται».

Στη διάρκεια της νύχτας, εμπρηστικές επιθέσεις σημειώθηκαν επίσης στα γραφεία της Ν.Δ. στη Δάφνη, σε δύο αυτοκίνητα στα Εξάρχεια, σε υποκατάστημα της ΔΕΗ στο Μενίδι και σε ΑΤΜ τραπεζών σε Βύρωνα και Κάτω Πατήσια.

Πηγή: naftemporiki
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σεισμός 4,9R νότια της Λήμνου
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σεισμός 4,9R νότια της Λήμνου
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ