2013-01-13 11:37:45
Φωτογραφία για Ως ένα σημείο είμαι καλά...
Ο Γιώργος Γεωργιάδης αγωνίστηκε για 60' στο ματς της Καλλιθέας και δείχνει πώς βρίσκεται σε καλό δρόμο σε ότι αφορά την επιστροφή του μετά από ένα σοβαρό τραυματισμό. Ο ίδιος μιλώντας στο συνδρομητικό αναφέρθηκε στην απόδοση που είχε στο προχθεσινό ματς:

«Η αλήθεια είναι ότι είχα να παίξω πάρα πολύ καιρό. Είχα ένα σοβαρό τραυματισμό τον οποίο άφησα πίσω. Επαιξα εξήντα πέντε λεπτά περίπου, δεν ήταν τόσο εύκολο γιατί όταν είσαι τρεις μήνες έξω και χάνεις τόσο μεγάλο έδαφος είναι δύσκολα να επανέλθεις  στο ματς επειδή είχαμε την κατοχή της μπάλας εμείς, δε χρειαζόταν πολλά τρεξίματα και μέχρι το σημείο που βγήκα είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες, δεν μπήκε το γκολ και δυστυχώς για εμάς μίλησε ο νόμος του ποδοσφαίρου και δεχθήκαμε όχι ένα αλλά δυο γκολ».

Για το αν είναι ο ίδιος ετοιμοπόλεμος: «Ως ένα σημείο είμαι καλά αλλά δεν μπορώ να πω ότι είμαι 100% έτοιμος, όχι από πλευράς τραυματισμού αλλά όταν ένας ποδοσφαιριστής χάνει τόσο σημαντικό χρονικό διάστημα δίχως να κάνει τίποτα  είναι δύσκολα, όμως μέσα από τους αγώνες και τις προπονήσεις θα έρθω σε κανονικά επίπεδα».


Για το πώς αισθάνθηκαν από την ήττα με την Καλλιθέα: «Όποιος κόσμος γνωρίζει ποδόσφαιρο θα είδε ότι το ματς ήταν πολύ άτυχο για εμάς το αποτέλεσμα κι ότι ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Ημασταν πολύ καλύτεροι από τον αντίπαλο. Δεν είχε ο αντίπαλος ούτε μια ευκαιρία μέχρι το σημείο που βάζει το γκολ. Εμείς είχαμε πάρα πολλές κλασικές ευκαιρίες, δυο δοκάρια, δεν μπήκε η μπάλα . εντάξει υπήρχε μια πικρία μέσα στ' αποδυτήρια αλλά το μόνο που είπαμε είναι να ξεχάσουμε το παιχνίδι, όχι να το ξεχάσουμε να το αφήσουμε στην άκρη για λίγες ημέρες μέχρι να παίξουμε με τον Ατρόμητο και όταν είναι η στιγμή εκείνη πάλι ν' ανοίξουμε τον φάκελο του Κυπέλλου».

Για την δυάδα αγώνων με Ατρόμητο-Αστέρα: «Εμείς δεν κοιτάμε το επόμενο ματς, έχουμε πρώτα τον Ατρόμητο. Σίγουρα είναι μια πολύ καλή ομάδα. Τα τελευταία χρόνια έχει δείξει μια σταθερότητα σαν ομάδα κι έχει μια δυναμική αλλά στο πρωτάθλημα εμείς τα πάμε πολύ καλά και πιστεύω θα συνεχίσουμε καλά γιατί η ομάδα έχει βρει τα πατήματα, παίρνει τ' αποτελέσματα με ή χωρίς καλή απόδοση και πιστεύω αυτό θα συνεχιστεί και μετά τον αυριανό αγώνα».

Για το σημερινό ματς: «Στην Κομοτηνή ήμασταν εκτός έδρας, το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο που 'έχασαν' παίκτη με κόκκινη κάρτα ήταν διαφορετικό. Μέσα στην Τούμπα είναι εντελώς διαφορετικά τα πράγματα, έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, στην έδρα μας δεν έχουμε χάσει βαθμούς πλην του αγώνα με τον Ολυμπιακό κι ευελπιστούμε να μη χάσουμε. Πιστεύω η ομάδα να είναι καλά, συγκεντρωμένη στο στόχο της και δεν πιστεύω πως θα έχουμε πρόβλημα»
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ