2013-01-10 17:20:04
Φωτογραφία για Αναρχικοί επιτέθηκαν στον πρώην πρόεδρο των εμπόρων! Ήθελαν να καταλάβουν τα γραφεία!
Από στόχο σε στόχο πάνε οι αναρχικοί, θέλοντας να κάνουν αισθητή την παρουσία τους, διαμαρτυρόμενοι για την επιχείρηση στη Βίλα Αμαλία και όλα όσα ακούγονται περί εκκαθαριστικών επιχειρήσεων. Μετά τον Αυγενάκη, πήγαν και στον Εμπορικό Σύλλογο Ηρακλείου!

Στόχος τους δεν ήταν άλλος από το να χρησιμοποιήσουν τις ηχητικές εγκαταστάσεις του Συλλόγου, που είναι συνδεδεμένες με όλα τα μεγάφωνα του κέντρου, προκειμένου να ακουστεί από εκεί το μήνυμα που ήθελαν να στείλουν.

Μέσα στο γραφείο του συλλόγου ήταν η γραμματέας, αλλά και ο πρώην πρόεδρος κ. Γιάννης Συλίκος, ο οποίος μόλις αντιλήφθηκε την ... έφοδο των 25 αναρχικών κουκουλοφόρων, πρόλαβε και αφαίρεσε τις ασφάλειες από τον πίνακα τα γραφεία, ώστε να μην υπάρχει ρεύμα στο χώρο.

Οι αναρχικοί εξοργισμένοι, προπηλάκισαν τον κ. Συλίκο και τη γραμματέα, υβρίζοντας τους με βαρύτατες εκφράσεις!

Σημειώνεται ότι η επιδρομή των αναρχικών δεν κράτησε πάνω από 5 λεπτά, με αποτέλεσμα, όταν έφτασε στα γραφεία η Αστυνομία, οι κουκουλοφόροι να έχουν ήδη φύγει, με τα θύματα της επίθεσης να μένουν πίσω σοκαρισμένα! Ο φωτογραφικός φακός του CretePlus.gr βρέθηκε στο χώρο της επίθεσης, λίγα μόλις λεπτά μετά το περιστατικό!

Και όλα αυτά, τη στιγμή που το πρωί οι αναρχικοί είχαν ... επισκεφτεί το πολιτικό γραφείο του Βουλευτή κ. Λευτέρη Αυγενάκη.
creteplus.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ