2013-01-10 17:16:37
Φωτογραφία για Πήρε φορολογική ενημερότητα ο Άρης
Η ΠΑΕ Άρης εξασφάλισε το πρωί προσωρινή φορολογική ενημερότητα και απομένει και η ασφαλιστική ενημερότητα ώστε να είναι απολύτως έτοιμη για να προχωρήσει σε μεταγραφές. Πρώτη κίνηση ο Δημήτρης Διαμαντάκος.

Το πρωί η ΠΑΕ Άρης εξασφάλισε το πρωί προσωρινή φορολογική ενημερότητα και απομένει και η ασφαλιστική ενημερότητα ώστε να είναι απολύτως έτοιμη για να προχωρήσει σε μεταγραφές στην τρέχουσα περίοδο του Ιανουαρίου.

Πρώτη κίνηση της ΠΑΕ Άρης αναμένεται να είναι ο δανεισμός του Δημήτρη Διαμαντάκου από τον Ολυμπιακό μετά την ολοκλήρωση αυτού του πρώτου εξαμήνου από τους «ερυθρόλευκους» στον Πανιώνιο του 20χρονου διεθνή επιθετικού.

Συγκεκριμένα το πρωί η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης είδε τις ενέργειές της σε συνεργασία με την ΚΜΑ για την εξασφάλιση της φορολογικής ενημερότητας να ευδοκιμούν.

Και πιο συγκεκριμένα ότι είναι συνεπής στις δόσεις της του άρθρου 44, τις δόσεις του νόμου Ορφανού και πως έχει κινήσει τις διαδικασίες υπαγωγής της στο άρθρο 99 με την ΕΠΟ να ανάβει το «πράσινο φως» για την πραγματοποίηση μεταγραφών.


Πλέον απομένει να αποκτηθεί και η ασφαλιστική ενημερότητα κάτι για το οποίο απαιτείται να καταβληθεί ένα ποσό της τάξης των 40.000 ευρώ.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ήδη υπάρχει συμφωνία με τον Ολυμπιακό για τον δανεισμό του Δημήτρη Διαμαντάκου για το προσεχές εξάμηνο ενώ παραμένει το ενδιαφέρον για τον Ανδρέα Τάτο που πάντως δείχνει να προτιμάει να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του εξωτερικού.

Μεταξύ άλλων ακούστηκε και το όνομα του Γιάννη Ζαραδούκα που σε αντίθεση με τους άλλους δύο είναι μεγαλύτερος των 24 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως στην ΠΑΕ Άρης έχουνε καταλήξει σε δύο άλλους Έλληνες που την στιγμή αυτή είναι επίσης συμπαίκτες και αναμένουνε τις εξελίξεις.

Τέλος ανοιχτό παραμένει το θέμα της λύσης του συμβολαίου της ΠΑΕ Άρης με τον Δημήτρη Κοτσώνη καθώς υπάρχει διαφορά στο ποσό που θα πάρει από τα δεδουλευμένα του ενώ αύριο είναι να λυθεί το συμβόλαιο του Δημήτρη Ασλανίδη.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ