2013-01-10 14:34:37
Φωτογραφία για ΕΦΟΡΙΕΣ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΤΥΠΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ!!
Επανερχόμενοι στο προχθεσινό μας άρθρο που αφορούσε το αλαλούμ με τις ληξιπρόθεσμες οφειλές λόγω ''χαρατσιού'' ακινήτων και επειδή την ίδια περίπτωση αντιμετωπίζουμε κι' εμείς, μιας και το οφειλόμενο πόσο, (45 ευρώ) καταβλήθηκε μεν μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ, αλλά δεν αποδόθηκε στο Δημόσιο.

Η ΔΕΗ, ως γνωστόν, για δικούς της λόγους, σε πάμπολλες περιπτώσεις κράτησε το ''χαράτσι'' έναντι μελλοντικών λογαριασμών και έστειλε το ισόποσο ως ληξιπρόθεσμη οφειλή στην Εφορία!

Στην δική μας δε περίπτωση, ο επόμενος λογαριασμός ήλθε πιστωτικός, μιας και η κατανάλωση του ρεύματος γι' αυτόν το λογαριασμό, είναι πολύ χαμηλή. Έτσι ο γράφων ξεκίνησε για την εφορία για να πληρώσει την οφειλή του ως καλός πολίτης, αλλά....προσερχόμενος  στην αρμόδια υπηρεσία για την καταβολή του οφειλομένου ποσού των μόλις 45  ευρώ, η εν λόγω υπάλληλος του απάντα:

-Δεν μπορείτε να να το πληρώσετε γιατί....δεν έχουμε έντυπα!


-Σοβαρολογείτε, δεν έχετε έντυπα;

-Δυστυχώς είναι αλήθεια, ελάτε μετά δύο εβδομάδες που ίσως μας έχουν στείλει...και ξέρετε πάρα πολλές εφορίες δεν έχουν έντυπα!

-Μένω άναυδος με αυτά που μου λέτε, ευτυχώς που δεν ξεκίνησα από την Αθήνα να πάω στην Παλλήνη και να κάνω τόσα χιλιόμετρα άδικα

-Στην Παλλήνη δεν χρειάζονται το συγκεκριμένο έντυπο, αλλά για να μην τρέχετε άδικα, ελάτε πάλι όπως σας είπα και εάν δεν έχουμε και πάλι έντυπα, τότε να πάτε στην Παλλήνη, όχι όμως μετά τις 31 Ιανουαρίου που λήγει η οφειλή σας

-Σας ευχαριστώ Κυρία μου για την εξυπηρέτηση και σας εύχομαι καλό κουράγιο Τι άλλο φυσικά να έλεγα στην υπάλληλο που προφανώς δεν έχει καμιά ευθύνη για το τι ποιεί η ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών, που θέλει να μαζέψει χρήματα και απειλεί ακόμη και με φυλακή, αλλά....δεν έχει έντυπα είσπραξης! Χειροπέδες έχει; Το βέβαιον είναι ότι έχει...τρικυμία εν κρανίω!!

Μπανανία, Κυρίες και Κύριοι, Μπανανία..  
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ