2013-01-08 11:13:15
Φωτογραφία για Αποκλειστικό-Έντονη διαμαρτυρία των βουλευτών της Χρυσής Αυγής στα γραφεία της ΔΕΗ στην οδό Αριστείδου..{Φώτο + Βίντεο}
Διαμαρτυρία για το χαράτσι αλλά και τους ακριβούς διακανονισμούς που εγκρίνει η ΔΕΗ στους πολίτες..την ίδια στιγμή που ξεχνάει να ζητήσει χρήματα από τα κόμματα που χρωστάνε δεκάδες χιλιάδες ευρώ..Παρών στη διαμαρτυρία στα γραφεία του προϊσταμένου στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ στην οδό Αριστείδου,ήταν οι βουλευτές Η.Παναγιώταρος,Η.Κασιδιάρης,Χ.Παπάς και Ο Κ.Μπαρμπαρούσης.

Οι βουλευτές της Χ.Α ζήτησαν από τον προϊστάμενο τα αυτονόητα.Δηλαδή ο οργανισμός να μειώσει τις τιμές στους διακανονισμούς και να αυξήσει το χρόνο αποπληρωμής στις ευαίσθητα κοινωνικές ομάδες,που είναι και τα μοναδικά θύματα της οικονομικής κρίσης.

Ο Η.Παναγιώταρος κατάγγειλε πως ενώ η ΝΔ χρωστά πολλές δεκάδες χιλιάδες ευρώ στη ΔΕΗ δεν έχει δώσει ούτε δεκάρα και ούτε έχει κινηθεί διαδικασία από τον οργανισμό.Την ίδια στιγμή δεν δείχνει την ίδια ανέχεια στους πολίτες που υποφέρουν.

Να θυμίσω πως η Χ.Α έχει καταθέσει μήνυση κατά του κου Στουρνάρα,που παρά την δικαστική απόφαση  ζήτησε να εισπράττετε κανονικά το χαράτσι


Στην ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή ανέφερε τα εξής: «Η έκνομη παρέμβαση Στουρνάρα για την είσπραξη του Ειδικού Τέλους Ακινήτων φανερώνει την πρόθεση της συγκυβέρνησης να καταλύσει το ελληνικό κράτος και να το μετατρέψει σε προτεκτοράτο των τοκογλύφων. Η Χρυσή Αυγή, με αίσθημα εθνικής ευθύνης και πίστη στο θεσμό της Δικαιοσύνης, καταθέτει μήνυση κατά του υπουργού Οικονομικών για παρότρυνση σε διάπραξη αδικήματος (Άρθρο 186 Π.Κ.). Όσοι καταδίκασαν τον ελληνικό λαό στην ανέχεια να δεχθούν επιτέλους και τις ποινικές ευθύνες των πράξεών τους»

.

Καταγγελία Jack the Ripper..Θα ήθελα να καταγγείλω πως όσο περίμενα για να ρυθμίσω το ποσό του λογαριασμού μου ...(πριν έρθουν οι βουλευτές της Χ.Α) οι υπάλληλοι που ήταν στα γκισέ,το μόνο που δεν είχαν κάνει ήταν να βρίσουν και να χειρονομήσουν στους πολίτες (γέρους και μεσήλικες). Όλα τα άλλα τα είχαν κάνει. Μιλάμε για μια απίστευτα ανάρμοστη συμπεριφορά που θύμιζε υποανάπτυκτες και τριτοκοσμικές χώρες.Λες και ο κάθε πολίτης είναι γνώστης των διαδικασιών του οργανισμού,την στιγμή που το γραφείο πληροφοριών ήταν κλειστό και είχε ταμπέλα που σε έστελνε κατευθείαν στα γκισέ. Οι υπάλληλοι μόλις αντελήφθησαν τι συμβαίνει στα απέναντι γραφεία (η επίσκεψη των βουλευτών) τότε όλα ξαφνικά άρχισαν να δουλεύουν ρολόι.

 Θυμήθηκα την ταινία με τον Στάθη Ψάλτη που είχε πάει σε μια δημόσια υπηρεσία και επειδή δεν τον εξυπηρετούσαν,έβγαλε ένα ψεύτικο πιστόλι και άρχισαν όλοι να κάνουν σωστά τη δουλειά τους..Φεύγοντας τους είπε..Φοβέρα θέλατε κου...ες..ε?

Αθάνατο ελληνικό δημόσιο..
Eglimatikotita
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ