2013-01-08 00:24:07
Φωτογραφία για Έκλεισε στον Ολυμπιακό ο Ντε Βινσέντι
Ο Τομάς Ντε Βινσέντι θα είναι ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού για τα επόμενα τρία χρόνια, όπως αναφέρουν πληροφορίες από την Αργεντινή. Πότε έρχεται στου Ρέντη Μπορεί οι άνθρωποι του Ολυμπιακού να κρατούσαν σιγή ιχθύος σ' ό,τι αφορά στο θέμα της μεταγραφής του Τομάς Ντε Βινσέντι, όμως αυτό όπως αποδείχθηκε δεν έχει σχέση με το αν ο ποδοσφαιριστής θα κλείσει ή όχι στους "ερυθρολεύκους".

Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες διέψευσαν πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης συναντήθηκε με τον Αργεντινό και με το μάνατζέρ του την Κυριακή το βράδυ (σ.σ. βρέθηκε στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης"), αλλά φαίνεται πως ο ποδοσφαιριστής "έδεσε" στο Λιμάνι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την πατρίδα του Ντε Βινσέντι την Αργεντινή, ο άσος του ΠΑΣ Γιάννινα συμφώνησε σε όλα με τον Ολυμπιακό και θα φορά την ερυθρόλευκη φανέλα με τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο στο στήθος για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός θα ανήκει στην ομάδα του Πειραιά, όμως δεν θα βρεθεί άμεσα στου Ρέντη, αφού μέχρι το τέλος της σεζόν θα αγωνίζεται με την φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα. Το καλοκαίρι λοιπόν, οι "ερυθρόλευκοι" θα έχουν άλλη μια σημαντική και σπουδαία λύση στο ρόστερ τους.


Άλλωστε πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή σε εξαιρετική ηλικία (23), με πλούσιο ταλέντο και όνειρα για το μέλλον του. Ο Ολυμπιακός θα είναι το μεγάλο άλμα στην καριέρα του και έχει την ευκαιρία να αποδείξει πως μπορεί να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο και να συμμετέχει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση όπως είναι το Τσάμπιονς Λιγκ.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ