2013-01-08 00:21:04
Φωτογραφία για Πουλήθηκε για 300 εκατ. ευρώ η Μέταλιστ
Η Μέταλιστ δεν ανήκει πια στον Αλεξάντερ Γιαροσλάφσκι! Ο άνθρωπος που αναμόρφωσε αυτή αλλά και την... πόλη της (Χάρκοβο) την παραχώρησε έναντι του ποσού των 300 εκατ. ευρώ!

Ο Άλεξάντερ Γιαροσλάφσκι δεν είναι πια ο ιδιοκτήτης της Μέταλιστ. Όπως έγινε γνωστό με επίσημη ανακοίνωση της ομάδας από το Χάρκοβο ο ουκρανός επιχειρηματίας πούλησε τις μετοχές της σε έναν νέο επενδυτή, στον 27χρονο δικηγόρο και επιχειρηματία Σεργκέι Κουρτσένκο.

Το ποσό που δαπάνησε ο Κουρτσένκο για να αποκτήσει τις μετοχές της ομάδας δεν ανακοινώθηκε επίσημα. Ωστόσο, σύμφωνα με το Forbes, το οποίο είναι αρκετά καλά ενημερωμένο στα ζητήματα αυτά αναφέρει πως δαπανήθηκαν τουλάχιστον 300 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Γιαροσλάφσκι ο οποίος έβγαλε από την τσέπη του περισσότερα από 570 εκατομμύρια για να αναμορφώσει την ομάδα αλλά και το Χάρκοβο στην επίσημη τοποθέτησή του εξήγησε ότι προχώρησε στην κίνηση αυτή καθώς δεν άντεχε το ψυχολογικό βάρος που αισθάνεται από την ενασχόλησή του τόσο με την πόλη όσο και την ομάδα.

Ο νέος ιδιοκτήτης της Μέταλιστ, στην πρώτη του τοποθέτηση, έθεσε υψηλούς στόχους για την ομάδα. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να συναντηθεί με τον προπονητή, Μίρον Μάρκεβιτς.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ