2013-01-07 19:48:08
Φωτογραφία για Γιάννης Πλούταρχος Μιλάει για το ντεμπούτο του στην τηλεόραση
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα News, ο Γιάννης Πλούταρχος ανακοινώνει επίσημα την είσοδό του στον χώρο της τηλεόρασης και μιλάει για το νέο του επαγγελματικό βήμα.

«Δεν πρόκειται για κλασική τηλεοπτική εκπομπή. Δεν θα φάω κανενός την δουλειά - το τονίζω για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις-. Πρόκειται καθαρά για ντοκιμαντέρ» ξεκαθάρισε ο επιτυχημένος τραγουδιστής, ενώ για την επιλογή του να παρουσιάσει μια εκπομπή για την αγροτική ζωή εξήγησε: «Είπα το ναι γιατί μέχρι τα 23 μου χρόνια είχα υπηρετήσει την γη. Ήμουν αγρότης. Ξέρω τα άγχη των αγροτών και, παλάμη παλάμη, έχω χύσει πολύ ιδρώτα για το μεροκάματο. Όταν σου κάνουν μια τέτοια πρόταση που αποσκοπεί στην προβολή της αγροτικής  ζωής της  Ελλάδας, με απώτερο στόχο να βγούμε σιγά σιγά από το αδιέξοδο στο οποίο μας έφερε η κρίση και να σκεφτούμε πρακτικές εναλλακτικές λύσεις, δεν μπορείς να πεις όχι».

Μάλιστα, ο Γιάννης Πλούταρχος εξήγησε τι θα περιλαμβάνει αυτή η ιδιαίτερη εκπομπή: «Είναι μια εκπομπή έρευνας που αφορά στα ελληνικά προϊόντα. Που θέλει να δείξει ότι ο τόπος μας είναι πράγματι ξεχωριστός. Γενετιστές επιστήμονες, γιατροί θα μιλήσουν. Είμαστε στο αρχικό στάδιο των γυρισμάτων τα οποία θα ολοκληρωθούν, εύχομαι, αισίως».

www.yupiii.gr 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ