2013-01-07 19:45:05
Φωτογραφία για ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ : ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΟΣ ΓΙΑ ΜΑΣ
Το σύνθημα για νίκες και στα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια που έχει μπροστά της η εφηβική ομάδα του Ολυμπιακού μετά την εκτός έδρας νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης έδωσε ο προπονητής των ερυθρόλευκων Γιώργος Κοκολάκης, ο οποίος παράλληλα εξέφρασε την έκδηλη ικανοποίησή του για το αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσίασαν οι παίκτες του στην Τρίπολη.

Ο προπονητής της εφηβικής ομάδας του Θρύλου, έδωσε το σύνθημα για ακόμη καλύτερη συνέχεια, αρχής γενομένης από το επικείμενο παιχνίδι κόντρα στο πολύ δυνατό Ατρόμητο.

«Είχαμε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού και αυτό φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο. Θα μπορούσαμε μάλιστα να έχουμε πετύχει και περισσότερα γκολ με τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας μόνο στο δεκάλεπτο 70’ με 80’, χωρίς όμως αυτό να μας στοιχίσει αφού κρατήσαμε το προβάδισμά μας στο σκορ και πήραμε τη νίκη», ήταν η αρχική τοποθέτηση του προπονητή του Ολυμπιακού, για το γεγονός ότι υποχρέωσε ο Θρύλος τον Αστέρα Τρίπολης στην πρώτη του φετινή ήττα και μάλιστα μέσα στην έδρα του:


«Είναι σπουδαίο που καταφέραμε και πήραμε τη νίκη μέσα στην έδρα του Αστέρα. Είναι η πρώτη ήττα αυτής της ομάδας στο πρωτάθλημα και αυτό δίνει ακόμη μεγαλύτερη αξία στη νίκη μας. Είμαστε πλέον στην κορυφή και εκεί θέλουμε να μείνουμε, αλλά θα πρέπει να ξέρουν όλοι στην ομάδα ότι για εμάς κάθε αγώνας στο πρωτάθλημα είναι τελικός, δεν υπάρχουν εύκολα ματς».

Επίσης, ο Γιώργος Κοκολάκης δεν παρέλειψε να δώσει το σύνθημα για νίκη κόντρα στον Ατρόμητο: «Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα επίσης δύσκολο ματς, αυτό με τον Ατρόμητο στο Ρέντη και πάμε για τη νίκη».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Έκλεισε Καραλή η ΑΕΚ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
"Έκλεισε" Καραλή η ΑΕΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ