2013-01-07 16:00:09
Φωτογραφία για ΚΑΙ ΤΩΡΑ... ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ!
Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Πανελευσινιακού και πλέον στρέφει το βλέμμα του ξανά στην Ευρωλίγκα.

Αήττητοι στην Α1 μπασκετ παραμένουν οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης, ύστερα από έντεκα αγωνιστικές, περνώντας νικηφόρα και από το «Ανδρέας Παπανδρέου». Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε την ευκαιρία να δώσει «ανάσες» σε βασικούς του παίκτες, αλλά τώρα ο ρυθμός θα ανέβει και πάλι, αφού στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκας οι ερυθρόλευκοι έχουν δύσκολη εκτός έδρας αποστολή. Οι πρωταθλητές δοκιμάζονται στη Βαρκελώνη απέναντι στην Μπαρτσελόνα, η οποία έχει μέχρι στιγμής -στην πρώτη και τη δεύτερη φάση της διοργάνωσης- ρεκόρ 10-2.

Ο 47χρονος τεχνικός άφησε χθες (06/01) εκτός αποστολής τον Τζος Πάουελ, ενώ χρησιμοποίησε μόλις για τέσσερα λεπτά τον Κάιλ Χάινς και για 19’ το Βασίλη Σπανούλη. Είναι χαρακτηριστικό πως ο παίκτης που βρέθηκε για περισσότερη ώρα στο παρκέ, δηλαδή ο Γιώργος Πρίντεζης, έπαιξε μόλις για 23’. Άπαντες, φυσικά, θα έχουν αυξημένη παρουσία στο «Παλάου Μπλαουγκράνα».

Όσον αφορά το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των ερυθρόλευκων, τον Γκιόργκι Σερμαντίνι, κόντρα στους νεοφώτιστους πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα, έχοντας πέντε πόντους και ισάριθμα ριμπάουντ σε 16.32’. Έδειξε, πάντως, να μην έχει αφομοιώσει πλήρως τα συστήματα και την αγωνιστική λειτουργία του Ολυμπιακού, κάτι όμως που κρίνεται λογικό αφού βρίσκεται μόλις μία εβδομάδα στην ομάδα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ