2013-01-07 15:57:49
Φωτογραφία για Αναβολή με… ελπίδες για Κοντοέ
Την κοινή απόφαση να αναβάλουν την προγραμματισμένη για σήμερα εκδίκαση της προσφυγής του Γιάννη Κοντοέ σε βάρος της ΑΕΚ πήραν ΠΑΕ και ποδοσφαιριστής. Προσπάθεια να ξεκαθαρίσει το τοπίο ανάμεσά τους.

Για την επόμενη εβδομάδα αναβάλλεται η προσφυγή του Γιάννη Κοντοέ σε βάρος της ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο 26χρονος αμυντικός είχε καταθέσει προσφυγή διεκδικώντας 400.000 ευρώ και την ελευθερία του, ωστόσο φαίνεται πως ζητείται μία διαφορετική λύση, μακριά από τα δικαστήρια.

Ο Έβαλντ Λίνεν ζήτησε από τον παίκτη να επιστρέψει στην ομάδα (αν και προπονείται κανονικά), κάτι για το οποίο ο ίδιος δεν είναι αντίθετος, αρκεί να μιλήσει με τη διοίκηση για να αποσαφηνιστούν κάποια πράγματα. Η πλευρά της διοίκησης αδυνατεί να δώσει οποιαδήποτε εγγύηση για την καταβολή των δεδουλευμένων στον ποδοσφαιριστή, από τη στιγμή που τα ταμεία είναι άδεια και καθυστερεί η κατάληξη της υπόθεσης Βιντιάδη.

Είναι άγνωστο αν στη μια εβδομάδα που θα μεσολαβήσει μέχρι τη νέα εκδίκαση της προσφυγής μπορούν να αλλάξουν δραστικά τα δεδομένα. Πάντως η αναβολή μαρτυρά πως καμία από τις δύο πλευρές, ειδικά αυτή του ποδοσφαιριστή, δεν θέλει να τραβήξει το σχοινί και εμφανίζονται αμφότερες διαλλακτικές.
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ