2013-01-07 08:04:28
Φωτογραφία για Το παρεξηγημένο… τιτίβισμα
Ο Νταβίντ Αγκάνθο επέστρεψε στα γκολ και μαζί ο Άρης στις νίκες. Δείτε τι είπε ο Ισπανός επιθετικός για το «τρίποντο» (2-1) με τον Πανιώνιο και το tweet του που παρεξηγήθηκε.

Μετά από 61 μέρες ο Νταβίντ Αγκάνθο βρήκε δίχτυα και παράλληλα βοήθησε τον Άρη να πάρει μια σημαντική νίκη-ανάσα στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Μιλώντας μετά το ματς, ο Ισπανός επιθετικός δήλωσε ανοιχτός να συζητήσει το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας του με τους «κίτρινους», ενώ ξεκαθάρισε την κατάσταση αναφορικά με το προχθεσινό του… τιτίβισμα («…κάποιοι δουλεύουν περισσότερο από τους άλλους») που προκάλεσε ποικίλα σχόλια.

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για την κεφαλιά που έδωσε στην κάμερα όταν πέτυχε το γκολ: «Είχε να κάνει με τη χαρά μου που πήραμε το προβάδισμα στο παιχνίδι. Δεν ένιωθα πίεση, απλά ξέσπασα».

Για το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε: «Νιώθω πολύ καλύτερα, προερχόμουν από μια χρονιά που δεν έκανα προετοιμασία, τα γήπεδα επιβάρυναν την κατάσταση μου, ωστόσο τα έδωσα όλα για να παίξω παρά την άποψη του ιατρικού επιτελείου
. Είμαστε μια ομάδα και ήθελα και εγώ να προσφέρω. Ο γιατρός μου συνέστησε να μην αγωνιστώ για να είμαι 100% έτοιμος στο επόμενο παιχνίδι, ωστόσο εγώ έβαλα τα δυνατά μου, γιατί ήθελα να βοηθήσω την ομάδα σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι. Θεωρώ ότι έβαλα κι εγώ το λιθαράκι μου σήμερα».

Για το αν αισθάνεται ότι είναι ο ηγέτης του Άρη: «Όχι. Νιώθω ότι είμαι ένας παίκτης του ρόστερ απλά. Νιώθω οικεία στην ομάδα, αγαπώ την πόλη, περνάω καλά στον Άρη και ευχαριστώ τον κόσμο για την στήριξη που έχει δείξει στο πρόσωπο μου. Είμαι επιθετικός, η δουλειά μου είναι να σκοράρω και ελπίζω να συνεχίσω να κάνω το ίδιο στη συνέχεια».

Για τον τραυματισμό του και αν του στερήσει τη συμμετοχή σε μελλοντικά παιχνίδια: «Νιώθω καλά, χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα και μεταχείριση το γόνατο μου, για να μπορώ να προσφέρω το μάξιμουμ στη συνέχεια».

Για το αν ο Άρης θα τα καταφέρει στη συνέχεια: «Είμαι σίγουρος γι’ αυτό».

Για το ποιο γκολ από τα έξι που έχει πετύχει θυμάται περισσότερο: «Το γκολ στην Αθήνα με την ΑΕΚ. Όλα σήμαιναν κάτι για εμένα, ωστόσο ξεχωρίζω το πρώτο».

Για την ανατροπή του από τον Περιστερίδη: «Δεν μου αρέσει να μιλάω για τους διαιτητές γιατί είναι άνθρωποι και είναι φυσικό να κάνουν λάθη. Η δουλειά μου είναι να παίζω ποδόσφαιρο. Πάντως, ανατροπή υπήρχε σίγουρα. Αυτό μόνο μπορώ να πω».

Για το γεγονός ότι δεν έκανε την καριέρα που περίμεναν όλοι: «Υπάρχουν πολλά πράγματα σε σχέση με την ερώτηση σας τα οποία τα σκέφτομαι αρκετές φορές, ωστόσο τα αφήνω πίσω μου. Είχα κάποιες ατυχίες, ωστόσο συνέχισα και είμαι ικανοποιημένος απ’ όσα κατάφερα. Δεν θεωρώ ότι απέτυχα ή ότι κάποιοι με ξεπέρασαν. Υπάρχουν πολλοί πρώην συμπαίκτες μου που δεν κατάφεραν τίποτα. Εγώ παρά τις δυσκολίες σήκωσα κεφάλι. Επί τη ευκαιρία θα ήθελα παράλληλα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου που με στήριξε στις δύσκολες στιγμές που πέρασα».

Για τον πρώην συμπαίκτη του και φίλο, Ικερ Κασίγιας: «Κάναμε από μικροί παρέα και κρατάμε ακόμα επαφή. Σήμερα καθίσαμε και οι δύο στον πάγκο. Είναι ευχάριστο να βλέπω έναν φίλο μου να παίζει στο υψηλότερο επίπεδο».

Για το… τιτίβισμά του που παρεξηγήθηκε: «Έχουν παρεξηγηθεί αυτά που έγραψα. Η αδερφή μου είναι φυσιοθεραπεύτρια και ήταν σπίτι μου, προκειμένου να κάνουμε ένα έξτρα πρόγραμμα για να προλάβω το παιχνίδι. Έγραψα ότι δουλεύουμε κάποιοι περισσότερο(δηλαδή η αδερφή μου που με έτριβε) και κάποιοι λιγότερο(δηλαδή εγώ). Είναι κρίμα να γίνονται τέτοιες παρεξηγήσεις πριν από ένα τέτοιο κρίσιμο παιχνίδι».

Για το αν θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη: «Αυτό δεν εξαρτάται μόνο από εμένα, αλλά και από τη θέληση της διοίκησης. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι πλέον είμαι ελεύθερος να διαπραγματευτώ με οποιαδήποτε ομάδα και ότι δεν με κάλεσε κανείς από τη διοίκηση για να μιλήσουμε για την ανανέωση του συμβολαίου μου».
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ